Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Obito Uchiha Akatsuki mini figura
Obito Uchiha Akatsuki mini figura
2 490 Ft

Obito Uchiha Akatsuki mini figura

Obito Uchiha Akatsuki mini figura a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

2 490 Ft
Részletek

Obito Uchiha a "Naruto" és "Naruto Shippuden" sorozatokban egy összetett karakter, akinek sorsa jelentős hatást gyakorol a történetre. Itt van néhány fontos információ Obito karakteréről:

Eredet és Csapat 7: Eredetileg Obito Uchiha volt a Konohagakure falu egyik fiatal ninjája, és csapattársa volt Kakashi Hatake-nek és Rin Noharának a Csapat 7-ben. Azonban egy küldetés során Obito súlyosan megsebesült, és úgy hitték, hogy meghalt.

Átváltozás és Tobi: Obito azonban nem halt meg, és Madara Uchiha segítségével túlélte a balesetet. Később azonosítja magát "Tobi" néven, és csatlakozik az Akatsuki-hoz, egy sötét szervezethez, amely a sorozatban szereplő gonosz erőket hozza össze.

Ten-Tails és Jinchuriki: Kiderül, hogy Obito a Ten-Tails (Tíztalevős) Bijuu-t kívánja ébredésre hozni, hogy átalakuljon az Otsutsuki klán elnökévé. Ehhez szüksége van a kilenc farkú rókát hordozó Jinchuriki-k chakrájára.

Rinnegan és Kamui: Obito rendkívüli erőt szerez a Rinnegan és Kamui nevű képességek révén. A Kamui lehetővé teszi számára, hogy tárgyakat teleportáljon és magát más dimenziókba vigye.

Konfliktusok és Árulás: Obito szoros kapcsolatban áll Narutoval és Sasuke-val, és szerepe jelentős az Őrült Szarutobi-háborúban is. Azonban számos konfliktusban és tragikus eseményben vesz részt, beleértve Rin Nohara halálát és a Klánháborúkat.

Rinnek szentelt cél: Obito nagy részben Rin Nohara elvesztése miatt vált gonosszá és döntött úgy, hogy egy új világrendet hoz létre, amelyben senki sem kelljen szenvedjen. Azonban az ő cselekedetei és elgondolásai ellentmondásosak, és sok karakter és rajongó számára összetett morális kérdéseket vet fel.

Obito karaktere a "Naruto" sorozat egyik legkomplexebb és mélyebb karaktere, és a történet számos fordulójában fontos szerepet játszik.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Azonnal elérhető raktáron, várható kézbesítés 2-3 munkanap
Cikkszám
464699
Hasonló termékek