Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Obscrue 2 - The Aftermath Ps2 játék PAL (használt)

Cikkszám: 
242874
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
49 990 Ft
Részletek

Obscrue 2 - The Aftermath Ps2 játék PAL régió. Használt, újszerű, ellenőrzött.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Az "Obscure" videojáték második része az "Obscure II" (vagy "Obscure: The Aftermath") címet viseli. A játékot az Hydravision Entertainment fejlesztette és a Playlogic Entertainment adta ki. A "Obscure II" 2007-ben jelent meg PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii és Microsoft Windows platformokra.

A játék története ahol az első rész abbamaradt, és tovább folytatja a kísérteties eseményeket a Fallcreek Egyetemen. A játékosok ismét több karakter közül választhatnak, akiket egy gonosz erővel szemben kell küzdeniük. A játékban kooperatív módban is játszható, ami lehetővé teszi két játékosnak a történet együttműködéses felfedezését.

A "Obscure II" továbbfejlesztette az első rész játékmenetét, beleértve a jobb irányítást és az új funkciókat. A játékosok továbbra is szembeszállhatnak különböző szörnyekkel és megoldhatnak különféle rejtélyeket és logikai feladványokat a játék során.

Említésre méltó, hogy a "Obscure II" folytatása az első rész eseményeitől eltérő irányba ment el a történetével, mégis a kísérteties atmoszférát és a túlélőhorror elemeket megőrizte. A pontos részletekért és az események kibontakozásáért érdemes elolvasni a játékot kritikákban vagy visszajelzésekben ismertető forrásokat.

Adatok
Kategória:
Ps2 játékok (használt)
Gyártó:
Hydravision Entertainmen
Korosztály:
16 éves kortól
Ár :
49990 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Elfogyott
Hasonló termékek
Webáruház készítés