Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Obscrue 2 - The Aftermath Ps2 játék PAL (használt)

Obscrue 2 - The Aftermath Ps2 játék PAL (használt)
Obscrue 2 - The Aftermath Ps2 játék PAL (használt)

Obscrue 2 - The Aftermath Ps2 játék PAL régió. Használt, újszerű, ellenőrzött.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
49 500 Ft
Részletek

Az "Obscure" videojáték második része az "Obscure II" (vagy "Obscure: The Aftermath") címet viseli. A játékot az Hydravision Entertainment fejlesztette és a Playlogic Entertainment adta ki. A "Obscure II" 2007-ben jelent meg PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii és Microsoft Windows platformokra.

A játék története ahol az első rész abbamaradt, és tovább folytatja a kísérteties eseményeket a Fallcreek Egyetemen. A játékosok ismét több karakter közül választhatnak, akiket egy gonosz erővel szemben kell küzdeniük. A játékban kooperatív módban is játszható, ami lehetővé teszi két játékosnak a történet együttműködéses felfedezését.

A "Obscure II" továbbfejlesztette az első rész játékmenetét, beleértve a jobb irányítást és az új funkciókat. A játékosok továbbra is szembeszállhatnak különböző szörnyekkel és megoldhatnak különféle rejtélyeket és logikai feladványokat a játék során.

Említésre méltó, hogy a "Obscure II" folytatása az első rész eseményeitől eltérő irányba ment el a történetével, mégis a kísérteties atmoszférát és a túlélőhorror elemeket megőrizte. A pontos részletekért és az események kibontakozásáért érdemes elolvasni a játékot kritikákban vagy visszajelzésekben ismertető forrásokat.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Hydravision Entertainmen
Korosztály
16 éves kortól
Ár
49500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
242874
Hasonló termékek