Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Obscure Ps2 játék PAL (használt)

Obscure Ps2 játék PAL (használt)
Obscure Ps2 játék PAL (használt)

Obscure első része Ps2 konzolokra. Használt, de ellenőrzött minőségben. PAL régió.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
49 990 Ft
Részletek

Az "Obscure" egy túlélőhorror videojáték-sorozat, amelyet a francia Hydravision Entertainment fejlesztett ki és a Microïds adott ki. Az első rész, az "Obscure: Learn About Fear," eredetileg 2004-ben jelent meg PlayStation 2, Xbox, illetve Microsoft Windows platformokra. Később megjelent PlayStation Portable-re is.

A játék egy egyetemi kampuszon játszódik, ahol a diákokat különféle természetfeletti és túlvilági jelenségekkel kell szembenézniük. A játékban a játékosok több karakter közül választhatnak, mindegyiküknek különböző képességekkel és képességekkel. A játékmenet egyaránt tartalmaz lövöldözést, kalandelemeket és rejtélyes szituációkat, amiért a játékot dicsérték a rajongók és a kritikusok egyaránt.

Karaktermozgás: A játékban a karaktert az analog karok (PS2 és Xbox esetében) vagy a billentyűzet és egér (PC esetében) segítségével mozgathatod. A karaktereket előre, hátra, balra és jobbra lehet mozgatni.

Interakció: A játékosok képesek interakcióba lépni a játékban található tárgyakkal vagy környezettel. Ez általában egy gomb (pl. X gomb a PlayStation konzolokon, A gomb az Xbox konzolokon, vagy egy megfelelő billentyű a PC-n).

Fegyverhasználat: Amikor a karakter fegyvert visel, különböző gombok (pl. R1 vagy L1 gombok a PlayStation konzolokon, R vagy L gombok az Xbox konzolokon) segítségével célzhat, majd egy másik gombbal (általában az X vagy az A gomb) lehet lőni vagy támadni.

Csoportmunka: Az "Obscure" lehetőséget ad a csoporttagok irányítására is. Ezt általában egy cserélhető karakter gomb (pl. D-pad a PlayStation konzolokon, vagy a bal analóg kar az Xbox konzolokon) segítségével lehet elérni.

Puzzle-megoldás: A játékban előfordulnak különböző logikai feladványok és rejtvények. A karakterek közötti váltás, illetve a környezet átvizsgálása és az interakció segítségével kell megoldani ezeket a feladatokat.

A játékot coop módban is lehet játszani, vagyis egyszerre két játékos egy időben tud 1-1 karaktert irányítani.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Atari
Korosztály
16 éves kortól
Ár
49990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
290409
Hasonló termékek