Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Olaf hóember plüss 20 cm
Olaf hóember plüss 20 cm
5 500 Ft

Olaf hóember plüss 20 cm

Olaf jellegű hóember plüss a Frozen Jégvarázs mesefilm alapján, 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
5 500 Ft
Részletek

Olaf a "Frozen" című Disney animációs film és annak folytatása, a "Frozen II" egyik főszereplője. Itt vannak néhány információ Olaf karakteréről:

Név: Olaf

Megjelenés: Olaf egy hóember, akit Elsa, a főszereplő jégvarázsló teremt meg a "Frozen" első részében. Elsa varázslataival életre kel, és egy barátságos és naív személyiséggel rendelkezik.

Személyiség: Olaf rendkívül optimista, szeretetteljes és naív. Mivel csak a varázslatok hatására ébred életre, számára az élet és az emberi kapcsolatok teljesen új és izgalmas.

Képességek: Olaf számára a hóember-lét maga is kaland, és a testéből származó hó és jég varázslatokra képes. Az őszinte, jóindulatú szándékaival és optimizmusával gyakran segíti a főszereplőket.

Cél: Olaf érdeklik az emberi érzelmek és kapcsolatok. Az első részben arról álmodozik, hogy tapasztalja az "igazi" nyarat, mivel a hóemberként a meleg időjárás a kihívásokat jelenti számára.

Szerepe a történetben: Olaf a humor és az édesség forrása a történetben. Fontos szerepet játszik a főszereplők, Elsa és Anna életében, és sok nevettető pillanatot hoz a történetbe.

A karakter népszerűsége miatt Olaf azóta más médiumokban is megjelent, például tévésorozatokban és különböző Disney eseményeken.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Kidsnado
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
616246
Hasonló termékek