Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

One Piece - Roronoa Zoro plüss 20 cm
One Piece - Roronoa Zoro plüss 20 cm
4 990 Ft

One Piece - Roronoa Zoro plüss 20 cm

Roronoa Zoro plüss 20 cm-es méretben a One Piece manga - és animesorozat alapján.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Roronoa Zoro a "One Piece" című manga és anime sorozat egyik fő karaktere. Ő az egyik legfontosabb szereplő a történetben, és az első számú csatahajós, aki Luffy csapatához csatlakozik. Néhány fontos dolog Zoróról:

Szemtelen képességek: Zoro egy kiváló kardforgató, aki három kardot használ a harcban. A "Santoryu" nevű stílust alkalmazza, amelyben egy kardot tart a szájában és kettőt a kezeiben. Kivételes ereje, ügyessége és kitartása miatt nagyon veszélyes ellenfél.

Célja és álma: Zoro célja, hogy a világ legnagyobb kardforgatója legyen, és ezt a címet "a legerősebb kardforgató" álma felé vezető útján keresi. Ez az álma, amely mindvégig motiválja, hogy fejlődjön és új kihívásokkal szembenézzen.

Hűség: Zoro nagyon hűséges barátaihoz és a csapatához, különösen Luffyhoz. Számára az a legfontosabb, hogy megvédje és segítse társait, és mindig készen áll arra, hogy a végsőkig harcoljon értük.

Szemtelen egyéniség: Zoro egy nagyon szemtelen és kemény egyéniség, aki gyakran viccelődik és csipkelődik másokkal, különösen Sanjival, aki gyakran rivalizál vele.

A cicatrika: Az egyik legjellegzetesebb jellemvonása a bal szeme fölötti vízszintes hege, amelyet gyerekkorában kapott. Ez a heg egyfajta emlékeztető arra, hogy soha ne feledje el a megingathatatlan elhatározását és elszántságát, valamint azokat az eseményeket, amelyek formálták őt azzá, aki.

Zoro karaktere a "One Piece" sorozat egyik legnépszerűbb és legikonikusabb alakja, és a rajongók sokszor értékelik a bátorságát, hűségét és erejét.

Adatok
Kategória
One Piece
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
269476
Hasonló termékek