Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura
8 490 Ft

One piece - Luffy és Shanks figura

One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura

One piece - Luffy és Shanks jellegű szituációs figura együttes. Kiváló minőségű, utángyártott termék. A szett mérete: 18x15 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
8 490 Ft
Részletek

Monkey D. Luffy és Shanks között egy különleges és mély barátság alakult ki, ami az "One Piece" sorozat egyik alapvető eleme. Shanks, vagyis "Vörös Szakáll" a sorozat elején találkozik Luffy-vel, amikor még gyermekkorában éltek, és Luffy még kisgyermekként kérte tőle, hogy vegye fel a hajónál dolgozó banda tagjai közé.

Shanks egy tapasztalt tengerész és híres kalóz, aki a Vörös Hajó nevű hajót vezeti. Ő volt az, aki megmentette Luffy-t a tengeri szörnytől, amikor a fiú éppen elszánta magát, hogy elinduljon a Grand Line nevű veszélyes tengerre, és megkérte Shanks-t, hogy adjon neki egy kalapodat, amit ő sosem venné vissza, amíg újra találkoznak.

Ez a kalap, amit Luffy mindig visel, később szimbólummá válik a sorozatban, és emlékeztetője Luffy és Shanks barátságának. Shanks ezen felül arra is emlékeztette Luffy-t, hogy a valódi kincs azok az emberek, akiket az ember az útja során talál meg, és hogy a barátokkal való kapcsolat sokkal értékesebb, mint a világ bármilyen kincse.

Bár Shanks és Luffy külön utakon járnak a sorozat elején, és csak ritkán találkoznak, a két karakter közötti kapcsolat nagyon fontos a cselekmény szempontjából. Shanks is nagy hatással van Luffy karakterfejlődésére, és Luffy-nek az ő példáját követve válik erősebbé és elszántabbá a célja elérése érdekében. Shanks és Luffy kapcsolata továbbra is rejtélyekkel teli és izgalmas része az "One Piece" cselekményének.

Adatok
Kategória
One Piece
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
848528
Hasonló termékek