Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura
9 500 Ft

One piece - Luffy és Shanks figura

One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura
One piece - Luffy és Shanks figura

One piece - Luffy és Shanks jellegű szituációs figura együttes. Kiváló minőségű, utángyártott termék. A szett mérete: 18x15 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
9 500 Ft
Részletek

Monkey D. Luffy és Shanks között egy különleges és mély barátság alakul ki, ami a "One Piece" sorozat egyik alapvető eleme. Shanks, vagyis "Vörös Szakáll" a sorozat elején találkozik Luffy-val, amikor még Luffy gyerek volt, és Luffy kérte tőle, hogy vegye fel a hajónál dolgozó banda tagjai közé.

Shanks egy tapasztalt tengerész és híres kalóz, aki a Vörös Hajó nevű hajót vezeti. Ő volt az, aki megmentette Luffy-t a tengeri szörnytől, amikor a fiú elszánta magát, hogy elinduljon a Grand Line nevű veszélyes tengerre. Shanks a saját szalmakalapját adja Luffynak, hogy mindig vele legyen, Luffynak ezek után az a szalmakalap lett a legfontosabb kincse.

Ez a kalap, amit Luffy mindig visel, később szimbólummá válik a sorozatban, és emlékeztetője Luffy és Shanks barátságának. Shanks ezen felül arra is emlékeztette Luffy-t, hogy a valódi kincs azok az emberek, akiket az ember az útja során talál meg, és hogy a barátokkal való kapcsolat sokkal értékesebb, mint a világ bármilyen kincse.

Bár Shanks és Luffy külön utakon járnak a sorozat elején, és csak ritkán találkoznak, a két karakter közötti kapcsolat nagyon fontos a cselekmény szempontjából. Shanks is nagy hatással van Luffy karakterfejlődésére, és Luffy-nak az ő példáját követve válik erősebbé és elszántabbá a célja elérése érdekében. Shanks és Luffy kapcsolata továbbra is rejtélyekkel teli és izgalmas része az "One Piece" cselekményének.

Adatok
Kategória
One Piece
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
848528
Hasonló termékek