Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Onimusha 2 - Samurai's Destiny Ps2 játék PAL (használt)
Onimusha 2 - Samurai's Destiny Ps2 játék PAL (használt)
14 990 Ft

Onimusha 2 - Samurai's Destiny Ps2 játék PAL (használt)

Onimusha 2 - Samurai's Destiny Ps2 játék PAL (használt)
Onimusha 2 - Samurai's Destiny Ps2 játék PAL (használt)

Onimusha 2 - Samurai's Destiny Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

14 990 Ft
Részletek

Az Onimusha 2: Samurai's Destiny , amely Japánban Onimusha 2 néven jelent meg , egy akció-kalandjáték , amelyet a Capcom fejlesztett és adott kiPlayStation 2 -re . Ez a 2002 márciusában megjelent Onimusha videojáték-sorozat második része. A középkori Japánban játszódó cselekmény egy új főszereplő, Jubei Yagyu körül forog, aki bosszút áll, miközben a Nobunaga Oda vezette démonsereggel harcol., egy baljós hadúr, aki kiiktatta a Yagyu klánt. A küldetés során Jubei megtudja onijátörökség, amely felhatalmazza a démonok megölésére, és új szövetségesekkel találkozik, akik szintén le akarják győzni Nobunagát és Genma hadseregét.

A játék megőrizte elődjének akcióelemeit, például több speciális fegyver használatát, amelyeket az ellenségek legyőzésével lehet továbbfejleszteni. A főszereplőn kívül a játék négy játszható alszereplőt tartalmaz, akik mindegyike megosztja a részét a történetben. A játékos cselekedetei határozzák meg, hogy mely karakterek döntenek úgy, hogy segítik Jubeit a küldetésben. Ezeket a karaktereket a Capcom munkatársai adták hozzá, hogy nagyobb mélységet adjanak a játéknak, és kibővítsék a játék kalandos hangulatát.

A videojátékokkal kapcsolatos kiadványok általában dicsérték az Onimusha 2 -t, amiért megtartotta az elődjéből származó akcióelemeket, és új játékelemeket adott hozzá.

A Samurai's Destiny egy olyan vezérlési sémát tartalmaz, amely a Capcom által kiadott sok túlélő horror játékban megtalálható , ezek közül a legjelentősebb a Resident Evil . További hasonlóságok közé tartozik a nyílt végű játékmenet, a gyógynövények és gyógyszerek használata az egészség helyreállítására , valamint a feladványok szerepeltetése, amelyeket meg kell oldani a fejlődéshez. A Genma néven ismert ellenséges démonok a legtöbb területen élnek, és megtámadják és üldözik Jubeit. A Jubei rövid és hosszú hatótávolságú fegyverek választékát gyűjti össze a játék során, beleértve az íjat és a matchlock puskát. Jubei elem alapú fegyverek hadonászásával képes varázslatot használni. Amikor ezeket a fegyvereket használja, Jubei bármikor erősebb elemi támadást hajthat végre.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
15 éves kortól
Ár
14990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
609107
Hasonló termékek