Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Onimusha 3 - Demon Siege Ps2 játék PAL (használt)
Onimusha 3 - Demon Siege Ps2 játék PAL (használt)
25 000 Ft

Onimusha 3 - Demon Siege Ps2 játék PAL (használt)

Onimusha 3 - Demon Siege Ps2 játék PAL (használt)
Onimusha 3 - Demon Siege Ps2 játék PAL (használt)

Onimusha 3 - Demon Siege Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
25 000 Ft
Részletek

Az Onimusha 3: Demon Siege , Japánban és Európában Onimusha 3 néven jelent meg , egy hack-and-slash akció-kaland videojáték , amelyet a Capcom fejlesztett és adott ki. Ez a harmadik játék az Onimusha sorozatban, és 2004. április 27-énjelent meg PlayStation 2 -re. Később , 2005. december 8-án portolták Windowsra . A történet a visszatérő hősre, a kardvívóra, Hidemitsu Samanosuke Akechire összpontosít , aki a küldetése, hogy legyőzze ellenségét, Nobunaga Odát, aki Genma néven ismert démonseregével meg akarja hódítani Japánt. Samanosuke azonban helyet cserél egy Jacques Blanc nevű, jövőbeli francia tiszttel , és mindkettőjüknek alkalmazkodniuk kell új világukhoz, hogy megszabaduljanak a Genma hadseregtől, és megállítsák Oda Nobunaga világhódító ambícióit.

Az Onimusha 3 -at valós idejű környezetben játsszák előre renderelt hátterek helyett, bár a kamerát továbbra is a számítógép vezérli. A játékmenet felváltva zajlik: Samanosuke a mai Párizsban és Jacques a feudális Japánban harcol. Samanosuke közeli fegyverekkel küzd, míg Jacques energiaostort használ, amivel bizonyos pontokon átlendülhet a réseken is. Míg Samanosuke nem tud lendíteni, mint Jacques, képes íjat használni hosszú távú támadások végrehajtására. Mindkét karakter rendelkezik Issen néven ismert védekező készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy azonnal megöljenek egy ellenséget a támadással, közvetlenül azelőtt, hogy az ellenség kapcsolatba lépne a támadásával. 

Miután visszatért Onimushaként újonnan felfedezett képességeinek elsajátítása után, Samanosuke Akechi visszatér, hogy megküzdjön a Genma hadsereggel Japánban 1582-ben, miközben a Honnō-ji templomba harcol, hogy végre véget vessen Nobunaga Odának. Bár Samanosuke legyőzi Nobunaga védőnőjét , Mori Ranmarut , Nobunaga legyőzi őt. Mielőtt a Genma Lord megölhetné, áthúzzák az alatta nyíló portálon. Samanosuke 2004-ben ébred fel Párizsban , ahol egy Jacques Blanc nevű embernek segít a Genma hadsereg elleni harcban, amely megkezdte invázióját a Diadalív közelében . Az időportál újra megjelenik, és Jacques-t a feudális Japánba teleportálja...

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
16 éves kortól ajánlott
Ár
25000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
426667
Hasonló termékek