Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Onimusha - Warlords Ps2 játék PAL (használt)
Onimusha - Warlords Ps2 játék PAL (használt)
7 490 Ft

Onimusha - Warlords Ps2 játék PAL (használt)

Onimusha - Warlords Ps2 játék PAL (használt)
Onimusha - Warlords Ps2 játék PAL (használt)

Onimusha - Warlords Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  2 db
7 490 Ft
Részletek

Az Onimusha: Warlords egy hack-and-slash akció-kaland videojáték és az Onimusha sorozat első bejegyzése, amelyet 2001-ben adtak ki PlayStation 2 -re .

A játék cselekménye a Sengoku időszakban játszódik, és a szamuráj Samanosuke Akechire összpontosít, aki Nobunaga Oda erői ellen harcol. Nobunaga csatában bekövetkezett halála után Samanosuke egy küldetésre indul, hogy megmentse Yuki hercegnőt a Nobunaga erőivel együtt dolgozó démonoktól. A játékos irányítja Samanosukét és társát, egy női nindzsát, Kaede-t a démonok elleni harcban.

Az Onimusha: Warlords előre renderelt háttereket tartalmaz . A játékos elsősorban a kardvívót, Samanosuke Akechit irányítja a démonok elleni harcában. A játék az akcióelemeket olyan rejtvényekkel egyensúlyozza ki, amelyek magukban foglalják a környezettel való interakciót és tárgyak megszerzését a fejlődéshez.

Az okehazamai csata alatt az Akechi klánból származó Samanosuke figyeli, de Imagawa Yoshimoto emberei megtámadják . Bár Nobunaga Oda győzött Yoshimoto ellen, halálosan megsebesült és halottnak tekinthető. Egy évvel később Samanosuke levelet kap unokatestvérétől, a Saitō klánhoz tartozó Yuki hercegnőtől a segítségért, mivel attól tart, hogy szolgái eltűnése mögött szörnyek állnak. Kaede-vel csatlakozva Samanosuke túl későn érkezik meg Inabayama kastélyába , mivel Yukit elrabolják, miközben ő és Kaede szétválnak, hogy fedezzék a földet. ...

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
15 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
753445
Hasonló termékek