Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Orochimaru mini figura
Orochimaru mini figura
2 500 Ft

Orochimaru mini figura

Orochimaru mini figura a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

Orochimaru a "Naruto" és "Naruto Shippuden" sorozatokban egyike a fő gonosz karaktereknek, és a sorozat egyik legösszetettebb és legmeghatározóbb karaktere. Íme néhány fontos információ Orochimaru karakteréről:

Klan és Kiképzés: Orochimaru eredetileg az Uchiha klánból származik, és egyike volt a Konohagakure faluban nevelkedő fiatal tehetségeknek. Tanítványa volt a Hősök Hármójának, amely Kakashi Hatake-t, Tsunade-t és Jiraiya-t foglalta magában.

Kígyók és Jinchuriki-k: Orochimaru különleges képességei között szerepel a kígyók manipulációja és a testének cseréje. Ezenkívül érdeklik a Bijuu-k (Tailed Beasts) és a Jinchuriki-k, és elkötelezte magát az örökkévalóság iránt.

Elsőszámú Tanítványok: Orochimaru számos tehetséges ninja tanítványt képezett ki, köztük Sasuke Uchihát és Anko Mitarashit. Sasuke különösen fontos a történetben, mivel szerepe nagymértékben befolyásolja a cselekményt.

Egyéniség és Cél: Orochimaru ambiciózus és kegyetlen karakter, aki szinte bármire hajlandó elérni céljait. Fő célja a halhatatlanság elérése és a különböző ninjutsu képességek gyűjtése volt, beleértve más ninja képességeinek másolását is.

Konfliktusok a Konoha falu ellen: Orochimaru ellentétbe kerül a Konoha faluval, miután elhagyja a falut és saját sötét szervezetet, az Otogakure-t (Hangfalut) alapítja. Később vezeti az Akatsuki egyesítését is.

Sasuke Obszessziója: Orochimaru hosszú ideig Sasuke Uchihával foglalkozott, és a fiúval való foglalkozás során számos alkalommal megváltoztatta testét és képességeit. Orochimaru végül Sasuke testébe akar költözni annak érdekében, hogy elkerülje a saját halálát.

Akatsuki és Végső Cél: Orochimaru rövid ideig az Akatsuki tagja is volt, mielőtt később meghalt volna. A halála után azonban tovább él a történetben más formában, miután számos más testet használ fel.

Orochimaru karaktere a "Naruto" sorozatban jelentős szerepet játszik, és az ő személyiségének és tetteinek hatásai érezhetők a történet számos pontján.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
322576
Hasonló termékek