Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Persona 4 The Ultimate In Mayonaka Arena Ps3 játék (használt)
Persona 4 The Ultimate In Mayonaka Arena Ps3 játék (használt)
19 500 Ft

Persona 4 The Ultimate In Mayonaka Arena Ps3 játék (használt)

Persona 4 The Ultimate In Mayonaka Arena Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Rendelhető
19 500 Ft
Részletek

A Persona 4 Arena egy harci videojáték, amelyet az Atlus és az Arc System Works közösen fejlesztettek játéktermekre , PlayStation 3 -ra és Xbox 360 -ra ; a játék a Persona sorozat mellékterméke , amely a nagyobb Megami Tensei franchise része. A játékot Japánban és Észak-Amerikában az Atlus adta ki 2012-ben, Európában pedig a Zen United 2013-ban. A játékmenet a harci játékok szokásos konvencióit követi, két karakter közötti mérkőzésekkel, egyéni mozgáskészletekkel és speciális elhasználható képességekkel. A történetet vizuális regényrészleteken keresztül mesélik el.

A Persona 4 Arena két hónappal a Persona 4 eseményei után , és két évvel az elődje, a Persona 3 után játszódik . A Persona 4 nyomozócsapata egy új rejtélybe keveredik, amely magában foglalja a P-1 Grand Prix-t, egy harci tornát a Midnight Channel dimenzión belül, amely a nyomozócsapatot a Shadow Operatives ellen csapja össze, a Persona 3 túlélő SEES-ei által alkotott csoporttal . A csoportoknak együtt kell megoldaniuk a P-1 Grand Prix és a Labrys, az árnyékoperatívok által felfedezett humanoid robot rejtélyeit. A történet közvetlenül folytatódik a Persona 4 Arena Ultimax -szal .

A Persona 4 Arena volt az első cím a Persona sorozatban a szerepjáték műfajon kívül. Az Arena fejlesztése 2010-ben kezdődött, miután az Atlus megkereste a céget, hogy működjenek együtt a Persona 4 -en alapuló verekedős játékon . A játékról szóló vélemények pozitívak voltak, a kritikusok dicsérték a játékmenetet és az alkalmazott grafikát, míg a kritika a sztori mód hosszára irányult. Az Arena és a folytatása sikere további spin-off címek kidolgozását késztette, köztük a Persona Q: Shadow of the Labyrinth és a Persona 4: Dancing All Night .

A Persona 4 Arena egy harci videojáték, amelyben a játékosok a Persona 4 és elődje, a Persona 3 13 karakterének szerepét töltik be . A játék több módra oszlik; az egyjátékos exkluzív Story mód, amely a hosszú vizuális regényrészek között elszórtan harcol , a képzési mód, amely oktatóanyagként működik, a Challenge mód válogatott karakterek elleni harcokkal, az eredeti Arcade mód, amely három menetes rangsorolt ​​harcokat és csonka történetrészleteket tartalmaz, és egy Score Attack mód, ahol a játékosok megerősített ellenfelekkel küzdenek, hogy növeljék pontszámukat. A játékosok helyi és online meccseken is megküzdhetnek egymássaltöbbjátékos .

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Atlus
Korosztály
16 éves kortól
Ár
19500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
403751
Hasonló termékek