Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pikachu plüss 20 cm TOMY

Cikkszám: 
969131
Külső raktáron 3 db
14 990 Ft
Részletek

Pikachu plüss 20 cm. Eredeti licenszelt Pokemon TOMY termék. Azonosító: T19389


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Pikachu a Pokémon világ egyik legikonikusabb és legismertebb karaktere. A Pokémon franchise központi figura, és a franchise arca is volt számos alkalmazásban, például játékokban, televíziós sorozatokban, filmekben és képregényekben.

Pikachu a sárga színű, egér-szerű, elektromos típusú Pokémon, melynek megjelenése és arca olyan, ami a legtöbb embereknek azonnal beugrik, amikor a Pokémonokra gondolnak. Pikachu a legismertebb és legkedveltebb Pokémonok egyike.

Ash Ketchum, a Pokémon animációs sorozat főszereplője Pikachu-t választotta ki első Pokémonjának az indigo Liga kalandjai során. Ash és Pikachu szoros kapcsolatban állnak, és hűséges társak egymás számára a sorozat során. Pikachu intelligens, barátságos, és bár elektromos típusú, rendkívül erős és hatékony a csatákban, különösen villám típusú támadásaival.

Pikachu népszerűsége miatt sokféle szerepet kapott a Pokémon világában. Játékokban gyakran találkozhatunk vele, és a Pokémon franchise marketingjének fontos része is lett, például plüssjátékok, képregények, és más licencelt termékek formájában.

Pikachu azon túl, hogy egy népszerű karakter, az is emlékezetessé teszi őt, hogy az erősségei mellett olyan jellemvonásokat is hordoz, mint a hűség, a bátorság és a barátság, ami sok rajongó számára közel állóvá teszi.

Adatok
Kategória:
Pokemon Pikachu
Gyártó:
Tomy
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
14990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Pikachu plüss 20 cm TOMY
Pikachu plüss 20 cm TOMY
14 990 Ft
Webáruház készítés