Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pizsihősök PJMasks Zöld Gekko plüss 20 cm

Cikkszám: 
340518
Külső raktáron 2 db
4 990 Ft
Részletek

Pizsihősök PJMasks Zöld Gekko jellegű plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Gekko (magyar nevén Gekkofiú) a "PJ Masks" című animációs sorozat egyik főszereplője. A karakter igazi neve Greg, és a sorozatban nappalokon egy hétköznapi kisfiú, éjjelente azonban egy szuperhős, aki Gekkofiú néven harcol a gonosz ellen.

Gekko rendelkezik szupererőkkel, amelyek a gekkókra jellemzők. Ezek közé tartozik a szuper erő, a kiváló látás, és a falon mászás képessége. Gekko egyike a három főszereplőnek a PJ Masks csapatban, a másik kettő Catboy (Macskafiú) és Owlette (Bagolykislány).

A PJ Masks sorozat a kisgyerekek számára készült, és a főszereplők szuperhősöként a jó cselekedetek, barátság és csapatmunka fontosságát hangsúlyozza. Gekko a csapatban a fizikai erő és a rugalmasság szimbólumaként szolgál, és mindig készen áll a gonosz elleni küzdelemre.

A karakterek a sorozatban különféle éjszakai kalandokba keverednek, és megpróbálnak megakadályozni gonosz terveket, különféle gonosz karakterek ellen küzdenek, beleértve a sorozat egyik főellenségét, Romeót. Gekko a szuperhősök csapatmunkáján és barátságán keresztül tanítja a nézőket a fontos értékekre és a problémamegoldásra.

Adatok
Kategória:
Plüss
Gyártó:
BOST
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
4990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Pizsihősök PJMasks Zöld Gekko plüss 20 cm
Pizsihősök PJMasks Zöld Gekko plüss 20 cm
4 990 Ft
Webáruház készítés