Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pluto plüss 25 cm Disney Simba
Pluto plüss 25 cm Disney Simba
15 000 Ft

Pluto plüss 25 cm Disney Simba

Pluto plüss 25 cm Disney Simba
Pluto plüss 25 cm Disney Simba
Pluto plüss 25 cm Disney Simba

Pluto plüss 25 cm. Eredeti licenszelt Disney Simba termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

Pluto egy kitalált karakter a Disney rajzfilmek világából, és egyike a Disney ikonikus karaktereinek. Pluto egy kutya, és a Walt Disney Stúdió által készített rajzfilmekben és képregényekben szerepel.

Pluto 1930-ban debütált, és azóta számos rövid rajzfilmben és teljes hosszúságú animációs filmekben is megjelent. A karakter Mickey Mouse hűséges kutyájaként ismert, és gyakran jár együtt Mickey-vel különböző kalandokon.

Pluto karaktere különbözik a Mickey Mouse karaktertől abban, hogy Pluto szó szerint egy kutya, míg Mickey egy antropomorfikus egér. Pluto az egyszerű, jószívű és hűséges jellemét képviseli, és gyakran részt vesz a vidám és nevetéses eseményekben a rajzfilmekben. A karakterek közötti kapcsolatai, különösen Mickey Mouse-szal, kiemelik a barátság és a hűség fontosságát.

Pluto továbbá számos képregényben, tévésorozatban, játékban és egyéb médiumokban is megjelent a Disney által készített tartalmakban. A karakter a Disney világában való hosszú évtizedes jelenlétével a gyerekek és felnőttek egyaránt számára ismert és kedvelt lett.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Simba
Korosztály
4 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
956186
Hasonló termékek