Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
12 990 Ft

Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro

Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Pókember Spiderman figura, 30 cm. Részletesen kidolgozott, eredeti licenszelt Hasbro termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.26.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  4 db
12 990 Ft
Részletek

Pókember az egyik legkedveltebb és legismertebb szuperhős a Marvel univerzumban. Peter Parker egy egyszerű újságíró fiatalember volt egészen addig, míg meg nem csípte egy szuperpók. Ezek után Peter extra szuperképességekre tett szert, és örökre megváltozott az élete.

Pókember (eredeti nevén Peter Parker) a Marvel Comics univerzum egyik legismertebb és legkedveltebb szuperhőse. Ő egy fiatal srác, aki a Pókemberként viselt vörös-piros ruhába öltözik, és rendelkezik pók-szerű képességekkel. Itt van néhány fontos információ Pókember karakteréről:

Eredet és szuperképességek: Peter Parker egy fiatal tudósdiák, akit egy mutáns pók csípett meg egy tudományos kiállításon. Ezután rendkívüli képességeket szerzett, mint például a falra mászást, extra érzékszerveket és pókugrást. Ő később önállóan tervezett egy pók-szerű ruhát és az álnevet "Pókember" választotta.

Öltözet és eszközök: Pókember jellegzetes vörös és kék ruhája mellett rendelkezik egy pókháló-formájú hajítóeszközzel, amellyel ragadós hálóval tudja megkötni ellenfeleit. Emellett ő kiváló kézifegyver és harcművész.

Családi háttér és kapcsolatok: Peter Parker egy átlagos srác, aki New Yorkban él a nénikéjével és bácsikájával. A Pókember karakter hitelesen mutatja be a hétköznapi problémákat, amelyeket a szuperhős élete nehezít.

Ellenségek és szereplések: Pókember számos ikonikus ellenféllel került szembe a képregényekben, beleértve az Zöld Manót, a Dókot és a Homokemberet. Ő nem csak New Yorkot védi, hanem gyakran a Bosszúállók tagjaként is részt vesz globális konfliktusokban.

Fejlődés és karakterváltozás: A Pókember karaktere a történetek során sokféle változást élt meg, beleértve a szuperképességeinek változásait és a különféle identitásokat, amelyeket viselt (például Fekete Pókember, Vas Pókember stb.).

Média megjelenés: Pókember a képregényeken kívül szerepelt animációs sorozatokban és számos élőszereplős filmben is. A karakter népszerűségét jól tükrözi, hogy több különböző színész is alakította a filmekben a Marvel Moziverzumban.

Pókember karaktere a Marvel világában egyedülálló, és a története a hősies kötelességről, személyes fejlődésről és a barátság erejéről szól.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
205028
Hasonló termékek