Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
12 500 Ft

Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro

Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro
Pókember Spiderman figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Pókember Spiderman figura, 30 cm. Részletesen kidolgozott, eredeti licenszelt Hasbro termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
12 500 Ft
Részletek

Pókember az egyik legkedveltebb és legismertebb szuperhős a Marvel univerzumban. Peter Parker egy egyszerű újságíró fiatalember volt egészen addig, míg meg nem csípte egy szuperpók. Ezek után Peter extra szuperképességekre tett szert, és örökre megváltozott az élete.

Pókember (eredeti nevén Peter Parker) a Marvel Comics univerzum egyik legismertebb és legkedveltebb szuperhőse. Ő egy fiatal srác, aki a Pókemberként viselt vörös-piros ruhába öltözik, és rendelkezik pók-szerű képességekkel. Itt van néhány fontos információ Pókember karakteréről:

Eredet és szuperképességek: Peter Parker egy fiatal tudósdiák, akit egy mutáns pók csípett meg egy tudományos kiállításon. Ezután rendkívüli képességeket szerzett, mint például a falra mászást, extra érzékszerveket és pókugrást. Ő később önállóan tervezett egy pók-szerű ruhát és az álnevet "Pókember" választotta.

Öltözet és eszközök: Pókember jellegzetes vörös és kék ruhája mellett rendelkezik egy pókháló-formájú hajítóeszközzel, amellyel ragadós hálóval tudja megkötni ellenfeleit. Emellett ő kiváló kézifegyver és harcművész.

Családi háttér és kapcsolatok: Peter Parker egy átlagos srác, aki New Yorkban él a nénikéjével és bácsikájával. A Pókember karakter hitelesen mutatja be a hétköznapi problémákat, amelyeket a szuperhős élete nehezít.

Ellenségek és szereplések: Pókember számos ikonikus ellenféllel került szembe a képregényekben, beleértve az Zöld Manót, a Dókot és a Homokemberet. Ő nem csak New Yorkot védi, hanem gyakran a Bosszúállók tagjaként is részt vesz globális konfliktusokban.

Fejlődés és karakterváltozás: A Pókember karaktere a történetek során sokféle változást élt meg, beleértve a szuperképességeinek változásait és a különféle identitásokat, amelyeket viselt (például Fekete Pókember, Vas Pókember stb.).

Média megjelenés: Pókember a képregényeken kívül szerepelt animációs sorozatokban és számos élőszereplős filmben is. A karakter népszerűségét jól tükrözi, hogy több különböző színész is alakította a filmekben a Marvel Moziverzumban.

Pókember karaktere a Marvel világában egyedülálló, és a története a hősies kötelességről, személyes fejlődésről és a barátság erejéről szól.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
205028
Hasonló termékek