Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pókember Spiderman plüss 24 cm

Cikkszám: 
863636
Külső raktáron 3 db
6 490 Ft
Részletek

Pókember Spiderman plüss 24 cm.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Pokember (Spider-Man) a Marvel Comics által készített, ikonikus szuperhős karakter. A karakteret Stan Lee és Steve Ditko alkotta meg, és először jelent meg a "Amazing Fantasy" #15 című képregényben 1962-ben. A Pokember igazi neve Peter Parker, és a történet szerint ő egy fiatal, tudós diák, akit egy mutáns pók harap meg egy tudományos kiállításon. Ennek következtében Peter megszerzi a pókhálókkal való tapadás, a kiváló reflexek és az érzékeny pók-szimuláns érzékelés képességét.

A Pokember jellegzetes viseletét a piros és kék színű pókmintás ruha jellemzi, és a szuperhős identitása mellett Peter Parkerként is próbálja kezelni mindennapi életét. Peter egy átlagos fiatal, aki küzd a kihívásokkal, mint az iskolai tanulás, személyes kapcsolatok és a mindennapi élet nehézségei.

Peter Parker tehetséges fotográfusként ismert, és a Daily Bugle nevű újságban dolgozik, ahol a főnöke, J. Jonah Jameson gyakran a Pokembert hibáztatja különböző okok miatt. A Pokember általánosan ismert képességei közé tartozik a falon mászás, a pókháló készítése speciális fegyverével, a "pókugrással" történő nagy ugrások és a kiváló reflexek.

Pokember az egyik legnépszerűbb és legikonikusabb Marvel karakter, és számos képregényben, tévésorozatban, filmtrilógiában és egyéb médiatermékekben szerepelt. A karakter története több generáción keresztül szórakoztatta a rajongókat, és a Marvel-univerzum egyik sarokkövévé vált.

Adatok
Kategória:
Plüssök
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
6490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Pókember Spiderman plüss 24 cm
Pókember Spiderman plüss 24 cm
6 490 Ft
Webáruház készítés