Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm
Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm
8 500 Ft

Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm

Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm-es. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
8 500 Ft
Részletek

Alolan Vulpix, miután a havas hegyekbe költözött, hogy elkerülje a többi Pokémon élőhelyeit, alkalmazkodott a hideg éghajlathoz. Ez egy rókaszerű Pokémon hófehér szőrrel és jégkék mancsokkal. Az Alolan Vulpix legjellegzetesebb jellemzője a hófehér teste és hat jégkék farka, amelyeket egy hófehér szőrpamacs köt össze. Az Alolan Vulpix feje tetején hófehér szőrpamacs van, amely hátrafelé görbül, és alul a homlokára esik. A fényes Alolan Vulpix színvilága inkább a lilára hajlik a kék helyett.

A Vulpix testében láng van, amely soha nem alszik ki.

Az Alolan Vulpix azonban –58 °F-os leheletével bármit le tud fagyasztani, és nem bírja jól a hőséget.

A jég-típusú Vulpixt a Pokémon világában Alola régióban, különféle körülmények között találhatod meg. Alapvetően ez a változat egy különleges formája a klasszikus tűz-típusú Vulpixnak, amelyet az Alola régió hozott be.

Az Alola régió Vulpixét Alolan Vulpixnek nevezik, és a hagyományos narancssárga helyett fehér bundával rendelkezik. Emellett a Pokémon típusa is megváltozik, és jég-típusúvá válik. Az Alolan Vulpix fejlődhet Alolan Ninetalesre, amely továbbra is jég-típusú marad.

Ez a változat először az "Pokémon Sun and Moon" játékokban jelent meg, és az Alola régió sajátos környezetéhez és éghajlati viszonyaihoz igazodik. Az Alolan Vulpix és Ninetales megjelennek az animációs sorozatokban is, és a rajongók számára egyedi és vonzó lehetőséget kínálnak a Pokémon különböző változatainak felfedezésére.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
8500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
931575
Hasonló termékek