Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm
Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm
7 990 Ft

Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm

Pokemon Alolan Ice Vulpix plüss 25 cm-es. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Alolan Vulpix, miután a havas hegyekbe költözött, hogy elkerülje a többi Pokémon élőhelyeit, alkalmazkodott a hideg éghajlathoz. Ez egy rókaszerű Pokémon hófehér szőrrel és jégkék mancsokkal. Az Alolan Vulpix legjellegzetesebb jellemzője a hófehér teste és hat jégkék farka, amelyeket egy hófehér szőrpamacs köt össze. Az Alolan Vulpix feje tetején hófehér szőrpamacs van, amely hátrafelé görbül, és alul a homlokára esik. A fényes Alolan Vulpix színvilága inkább a lilára hajlik a kék helyett.

A Vulpix testében láng van, amely soha nem alszik ki.

Az Alolan Vulpix azonban –58 °F-os leheletével bármit le tud fagyasztani, és nem bírja jól a hőséget.

A jég-típusú Vulpixt a Pokémon világában Alola régióban, különféle körülmények között találhatod meg. Alapvetően ez a változat egy különleges formája a klasszikus tűz-típusú Vulpixnak, amelyet az Alola régió hozott be.

Az Alola régió Vulpixét Alolan Vulpixnek nevezik, és a hagyományos narancssárga helyett fehér bundával rendelkezik. Emellett a Pokémon típusa is megváltozik, és jég-típusúvá válik. Az Alolan Vulpix fejlődhet Alolan Ninetalesre, amely továbbra is jég-típusú marad.

Ez a változat először az "Pokémon Sun and Moon" játékokban jelent meg, és az Alola régió sajátos környezetéhez és éghajlati viszonyaihoz igazodik. Az Alolan Vulpix és Ninetales megjelennek az animációs sorozatokban is, és a rajongók számára egyedi és vonzó lehetőséget kínálnak a Pokémon különböző változatainak felfedezésére.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, várható beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
931575
Hasonló termékek