Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm
Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm
3 990 Ft

Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm

Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm-es, akasztóval.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

3 990 Ft
Részletek

Bulbasaur az egyik eredeti Pokémon, azaz az első generációban debütált Pokémonok közé tartozik. Ez a Pokémon a Grass/Grass-Poison típusú kategóriába tartozik, és fontos szerepet játszik a Pokémon világában.

Bulbasaur különleges jellegzetessége az, hogy egyfajta magával hordozza a hátán egy csemetét, amely később Ivysaur és Venusaur fejlesztési alakokban válik éretté. A Bulbasaur teste zöld és kerekded, és egy nagy virágszerű képződmény emelkedik ki a hátáról, ami a növényi képességeinek része. Ez a virág fejlődik tovább az Ivysaur és a Venusaur formákban.

Bulbasaur egyik legfontosabb tulajdonsága az a képesség, hogy növényi támadásokat és védekezést használhat a csatákban. Az ilyen típusú Pokémonok gyakran rendelkeznek fű alapú támadásokkal, például a "Vine Whip" (Szövögetés) vagy a "Solar Beam" (Napfény sugár) nevű mozdulatokkal, amelyek a Grass-típusú Pokémonok jellegzetes képességei.

Bulbasaur egyik fő szerepe a Pokémon sorozatban az, hogy az egyik választható kezdő Pokémon a Pokémon Red és Blue játékokban. Az eredeti Pokémon-karakterek közül a rajongók körében kedvelt, és ikonikus szereplő a Pokémon világában.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, várható beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
813792
Hasonló termékek