Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm
Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm
4 500 Ft

Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm

Pokemon Bulbasaur plüss 12 cm-es, akasztóval.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
4 500 Ft
Részletek

Bulbasaur az egyik eredeti Pokémon, azaz az első generációban debütált Pokémonok közé tartozik. Ez a Pokémon a Grass/Grass-Poison típusú kategóriába tartozik, és fontos szerepet játszik a Pokémon világában.

Bulbasaur különleges jellegzetessége az, hogy egyfajta magával hordozza a hátán egy csemetét, amely később Ivysaur és Venusaur fejlesztési alakokban válik éretté. A Bulbasaur teste zöld és kerekded, és egy nagy virágszerű képződmény emelkedik ki a hátáról, ami a növényi képességeinek része. Ez a virág fejlődik tovább az Ivysaur és a Venusaur formákban.

Bulbasaur egyik legfontosabb tulajdonsága az a képesség, hogy növényi támadásokat és védekezést használhat a csatákban. Az ilyen típusú Pokémonok gyakran rendelkeznek fű alapú támadásokkal, például a "Vine Whip" (Szövögetés) vagy a "Solar Beam" (Napfény sugár) nevű mozdulatokkal, amelyek a Grass-típusú Pokémonok jellegzetes képességei.

Bulbasaur egyik fő szerepe a Pokémon sorozatban az, hogy az egyik választható kezdő Pokémon a Pokémon Red és Blue játékokban. Az eredeti Pokémon-karakterek közül a rajongók körében kedvelt, és ikonikus szereplő a Pokémon világában.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
813792
Hasonló termékek