Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm
Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm
5 990 Ft

Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm

Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm-es. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

Bulbasaur egy Pokémon, a Pokémon franchise egyik alapvető karaktere. Itt van néhány információ Bulbasaurról:

Típus: Bulbasaur egy Grass/ Poison típusú Pokémon. Ez azt jelenti, hogy mind a fű, mind a mérgező típusú képességekkel rendelkezik.

Evolúció: Bulbasaur evolválódhat Ivysaurrá 16. szinten, majd Venusaurrá 32. szinten. Az evolúciós sorrend során megnő a képességei erőssége és a megjelenése is változik.

Képességek: Bulbasaur rendelkezik különböző támadásokkal és képességekkel, például Tackle, Growl, Leech Seed és Poison Powder.

Eredet: Bulbasaur a Pokémon világban a Kanto régióban él. Ez az egyik három kezdő Pokémon, amelyet a játékosok kiválaszthatnak a Pokémon Red és Blue (vagy Green) játékokban.

Megjelenése a média más formáiban: Bulbasaur szerepel a Pokémon animációs sorozatban, a videojátékokban, a kártyajátékokban és más Pokémon-termékekben is.

A Kanto régióban választható három Starter Pokémon egyike. A Bulbasaur hátán egy "hagyma" van, amely az érés során folyamatosan nő. Egy magot tartalmaz, amely fotoszintézis segítségével látja el a Bulbasaurt energiával. A mag által felvett energiát szükség esetén felhasználhatjuk a harcokban. Amikor egy bulbasaur elég energiát gyűjt össze, Ivysaurrá fejlődik .

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, várható beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
877406
Hasonló termékek