Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm Pokemon Store

Cikkszám: 
113008
Külső raktáron 3 db
14 990 Ft
Részletek

Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm. Eredeti licenszelt Pokemon Store termék. Azonosító: PKW2697


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Bulbasaur az erdős, sárgás-zöld színű, kétéltű Pokémon, a Pokémon világ egyik kezdeti és ikonikus lénye. Az első generációs Pokémonok közé tartozik, és az eredeti 151 Pokémon egyike. Bulbasaur a fű és mérgező típusú Pokémonok közé sorolható.

A fején levő magból nő ki egy hatalmas virág, amely fokozatosan fejlődik és növekszik, ahogy Bulbasaur fejlődik Ivysaurrá és végül Venusaurrá. Ez a virág nem csak díszítőelem, hanem egyúttal a Pokémon erejét is jelzi. Bulbasaur képes növelni a magból kilövellő energia mennyiségét és erejét a növekedéssel.

Bulbasaur barátságos, kedves és intelligens jellem, és híres az erejéről és kitartásáról. Jellemzően szelíden viselkedik és segítőkész más Pokémonokkal és edzőkkel szemben.

Ez a Pokémon az "Egyesítés" kifejezésének szimbóluma a Pokémon sorozatban, mivel sok esetben trénerek kezdő Pokémonja vagy választottja. Az animációs sorozatokban és játékokban is gyakran találkozhatunk vele, és sok rajongó kedvencévé vált a személyiségének és aranyos megjelenésének köszönhetően. Bulbasaur a Pokémon világ egyik klasszikus és szeretett lénye.

Adatok
Kategória:
Pokemon Pikachu
Gyártó:
Pokemon Store
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
14990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm Pokemon Store
Pokemon Bulbasaur plüss 20 cm Pokemon Store
14 990 Ft
Webáruház készítés