Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon Charmander plüss 12 cm
Pokemon Charmander plüss 12 cm
4 500 Ft

Pokemon Charmander plüss 12 cm

Pokemon Charmander plüss 12 cm-es, akasztóval.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
4 500 Ft
Részletek

Charmander az egyik eredeti Pokémon, azaz az első generációban bemutatott Pokémonok közé tartozik. Ez a Pokémon a tűz típusú kategóriába tartozik, és nagy népszerűségnek örvend a Pokémon sorozatban.

Charmander egy kis, sárkányhoz hasonló lény, amelynek teste narancssárga színű és a hátán egy lángszínű lángot hordoz. Ez a láng soha nem alvad ki, amíg a Charmander egészséges, de az állapot romlásakor elalszik, és ha teljesen kialszik, az veszélyezteti az életét.

Charmander az egyik eredeti három választható kezdő Pokémon volt a Pokémon Red és Blue játékokban. A játékosok egyik lehetséges választása volt, amikor elkezdték a kalandjukat a Pokémon világában. Később fejlődik Ivysaur, majd Charizard formává, amely egy nagyon ikonikus és erős tűz és repülő típusú Pokémon.

Charmander képességei közé tartoznak a tűz alapú támadások, mint például a "Ember" (Ember) vagy a "Flamethrower" (Lángszóró), amelyek kiemelkedőek a csatákban. A Charmander az eredeti Pokémon-karakterek közül egyik legnépszerűbb és legkedveltebb, és a rajongók számára az ikonikus lángtartó hátuljáról és fejlődéséről ismert.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
402663
Hasonló termékek