Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Pokemon - Chikorita plüss 20 cm
Pokemon - Chikorita plüss 20 cm
7 990 Ft

Pokemon - Chikorita plüss 20 cm

Pokemon Chikorita plüss 20 cm-es.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Chikorita egy Pokémon, amely a Pokémon franchise harmadik generációjához tartozik. Alapformájában Chikorita, majd fejlődik Bayleefbe, és végül Meganiummá.

Néhány fontos tulajdonsága Chikoritának:

Típus: Chikorita fű-típusú Pokémon. Ez azt jelenti, hogy főként növényi eredetű képességekkel rendelkezik, és erős vagy gyenge lehet más típusú Pokémonokkal szemben.

Fejlődés: Chikorita Bayleeffé fejlődik 16. szinten, majd Bayleef Meganiummá fejlődik 32. szinten. A fejlődés során a Pokémon különböző képességekkel és megjelenéssel rendelkezik.

Jellemzők: Chikorita egy kis, zöld színű dinoszauruszra emlékeztető Pokémon, amelynek nyakán egy levél található. A levél egyfajta védelmi mechanizmust is jelent a Chikoritának.

Első megjelenés: Chikorita a Pokémon Gold and Silver játékokban (második generáció) debütált. Később megjelent más Pokémon játékokban, animációs sorozatokban és egyéb médiumokban is.

Ezen kívül minden Pokémon saját egyedi képességekkel és karakterrel rendelkezik, amelyeket a játékokban és az animációs sorozatokban lehet felfedezni.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
621935
Hasonló termékek