Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Cinderace plüss 38 cm
Pokemon Cinderace plüss 38 cm
9 990 Ft

Pokemon Cinderace plüss 38 cm

Pokemon Cinderace plüss 38 cm
Pokemon Cinderace plüss 38 cm
Pokemon Cinderace plüss 38 cm

Pokemon Cinderace plüss 38 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

Cinderace egy Pokémon, amely a Pokémon Sword és Shield videojátékban és azok kiegészítőiben, például a Pokémon Isle of Armorban és a Pokémon Crown Tundra-ban található. Cinderace az egyik választható kezdő Pokémon, amelyet a játékos kiválaszthat a játék elején.

Cinderace egy Tűz-típusú Pokémon, és az evolúciós sorban az Scorbunnyból fejlődik ki. Scorbunny egy aranyos nyúlhoz hasonló alapformával rendelkezik, de ahogy fejlődik, egyedülálló és sportos kinézetű Pokémonná válik. Cinderace fő jellemzői közé tartozik a magas sebessége és ügyessége, valamint a Tűz-típusú támadások alkalmazása. A képessége, a "Libero," lehetővé teszi számára, hogy alkalmazkodjon az utolsó használt támadáshoz, ami nagyon hasznos lehet a harcok során.

Cinderace-nek egy sor különböző támadása van, amelyek közül néhány példa a Pyro Ball (Tűz-típusú támadás), a High Jump Kick (Harci-típusú támadás) és a Court Change (Pszi-típusú támadás). Ezek a támadások különböző helyzetekben hasznosak lehetnek, és a képességei és sebessége miatt Cinderace versenyképes Pokémon a harcban.

Cinderace a Pokémon Sword és Shieldben a játék során számos lehetőséget kínál a képességeinek és támadásainak fejlesztésére, ami izgalmas és változatos stratégiákat tesz lehetővé a játék során.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, várható beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
638679
Hasonló termékek