Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pokemon Eevee plüss 26 cm

Cikkszám: 
185894
Külső raktáron 3 db
7 990 Ft
Részletek

Pokemon Eevee plüss 26 cm-es méretben.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Eevee egy rendkívül egyedi Pokémon a Pokémon világában. Az egyik legkarakteresebb jellemzője, hogy többféle fejlődési formára, azaz "Evolutions"-ra képes, amelyek különböző típusokba tartoznak.

Eevee eredetileg az első generációban debütált Pokémon, és azóta is nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében. Eevee a normál típusú kategóriába tartozik, és kifejezetten rugalmas, ahogy fejlődik. A fejlődése során Eevee különféle körülményekre reagálva különböző új formákat ölthet magára.

Eevee jelenleg nyolc különböző fejlett formát ölthet magára. Ezek a fejlett formák a Jolteon (villám), Vaporeon (víz), Flareon (tűz), Espeon (pszichikai), Umbreon (sötét), Leafeon (fű), Glaceon (jég) és Sylveon (tündér). Mindegyik formája más és más típusú Pokémonként funkcionál a csatákban.

Az Eevee különlegessége és az, hogy ennyire sokféle fejlett formát ölthet magára, nagyon népszerűvé teszi a rajongók körében. A változatossága és az, hogy számos típusú fejlett formává fejlődhet, miatt egyik ikonikus karakterévé vált a Pokémon sorozatnak.

Adatok
Kategória:
Pokemon Pikachu
Gyártó:
Pokemon
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
7990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Pokemon Eevee plüss 26 cm
Pokemon Eevee plüss 26 cm
7 990 Ft
Webáruház készítés