Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Pokemon Espeon plüss 20 cm
Pokemon Espeon plüss 20 cm
6 490 Ft

Pokemon Espeon plüss 20 cm

Pokemon Espeon plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Az Espeon (Eefi) egy pszichés típusú Pokémon , amelyet a II. generációban vezettek be .

Az Espeon rendkívül hűséges oktatóihoz.

A populáris kultúrában az Espeon a nappal és a nappali fénnyel van kapcsolatban, az evolúció feltételei miatt. Azt mondják, hogy a napozás során pszichés energiát gyűjt gyöngyszemében, harcossá válik az éjszaka sötétjében.

Espeon a bundáján lévő finom szőrt és a fején lévő drágakövet használja a légáramlatok érzékelésére, és megjósolja ellenfele következő lépéseit, valamint az időjárást. Amikor megjósolja az ellenfél akcióit, a farka hegye megremeg. A drágakő Espeon homlokán világít, amikor felszabadítja a pszichés energiát a drágakőből, és elsötétül, ha az összes felhalmozott energia kimerült. Espeon a napfényben fürdéssel fejleszti pszichés erejét. Mint ilyen, nem kezeli jól az éjszakai csatákat.

Az Espeon az Eevee nyolc kialakult formájának egyike . Eevee Espeonná fejlődik azáltal, hogy a vele történő barátság magas szintre lép. A Pokémon XD: Gale of Darknessben Eevee egy Dark Shard Espeonná is fejlődhet.

Espeon egy pszichikai típusú Pokémon, amely az Eevee fejlődése során jön létre, amikor Eevee-nek egy napkövet kell használni. Az Espeon egyike az "Eeveelutions" néven ismert csoportnak, amelyek mind Eevee különböző típusokba való fejlődését mutatják be.

Néhány jellemzője Espeon Pokémonnak:

Típus: Pszichikai típusú. Ez azt jelenti, hogy Espeon rendelkezik pszichikai energiával kapcsolatos támadásokkal és képességekkel.

Megjelenés: Espeon egy kecses és kék bundájú Pokémon, nagy, rózsaszín kristályos kövön alapuló fejjel. Általában szoros kapcsolatban áll a napfény és a napenergia használatával.

Támadások és képességek: Pszichikai típusú Pokémonként Espeon olyan támadásokkal rendelkezik, mint a Psychic, a Future Sight, és más pszichikai képességek. Azok a Pokémonok, amelyek pszichikai típusúak, általában mentális képességeket használnak, például az ellenfél gondolkodását befolyásoló támadásokat.

Evolúció: Espeon az Eevee napkövön alapuló fejlődése. Ha egy Jolteonhoz használják a Thunder Stone-t, egy Flareonhoz a Fire Stone-t, egy Vaporeonhoz a Water Stone-t, egy Umbreonhoz az Eeveet éjszakán vagy a felhasználó vezeték nélküli kapcsolatától függően Espeonhoz a napkövet kell használni.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
979338
Hasonló termékek