Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Pokemon Espeon plüss 20 cm
Pokemon Espeon plüss 20 cm
5 990 Ft

Pokemon Espeon plüss 20 cm

Pokemon Espeon plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.25.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
5 990 Ft
Részletek

Az Espeon (Eefi) egy pszichés típusú Pokémon , amelyet a II. generációban vezettek be .

Az Espeon rendkívül hűséges oktatóihoz.

A populáris kultúrában az Espeon a nappal és a nappali fénnyel van kapcsolatban, az evolúció feltételei miatt. Azt mondják, hogy a napozás során pszichés energiát gyűjt gyöngyszemében, harcossá válik az éjszaka sötétjében.

Espeon a bundáján lévő finom szőrt és a fején lévő drágakövet használja a légáramlatok érzékelésére, és megjósolja ellenfele következő lépéseit, valamint az időjárást. Amikor megjósolja az ellenfél akcióit, a farka hegye megremeg. A drágakő Espeon homlokán világít, amikor felszabadítja a pszichés energiát a drágakőből, és elsötétül, ha az összes felhalmozott energia kimerült. Espeon a napfényben fürdéssel fejleszti pszichés erejét. Mint ilyen, nem kezeli jól az éjszakai csatákat.

Az Espeon az Eevee nyolc kialakult formájának egyike . Eevee Espeonná fejlődik azáltal, hogy a vele történő barátság magas szintre lép. A Pokémon XD: Gale of Darknessben Eevee egy Dark Shard Espeonná is fejlődhet.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
979338
Hasonló termékek