Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Pokemon Flareon plüss 20 cm
Pokemon Flareon plüss 20 cm
6 490 Ft

Pokemon Flareon plüss 20 cm

Pokemon Flareon plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

A Flareon egy tűz típusú Pokémon , amelyet az I. generációban vezettek be .

Flareon egy félénk Pokémon, ahogy az Eevee and Friends -ben is látható . Érzelmileg nagyon érzékeny, és ha ideges, nagy mennyiségű hőt bocsát ki a bundáján keresztül. Flareon nagyon ideges lehet, amikor új emberekkel találkozik. Kedves és melegszívű személyisége van. Flareon általában nem szeret a figyelem középpontjában lenni.

Flareon is altruista és hűséges lény, hiszen életét adná csak a kiképzőjéért. Bár Flareon melegszívű és alázatos személyiség, ha fontos okból dühbe gurul, igazi forrófejű és robbanékony lehet.

Lángzsák van a testében. Testhőmérséklete elérheti az 1650 Fahrenheit-fokot (898,88 Celsius-fok) a csata előtt. A szájából kilökődő tűz még forróbb, és elérheti a 3092 Fahrenheit-fokot (1700 Celsius-fok).

A Flareon sárga szőrének fontos funkciója van: hőt bocsát ki, hogy ne fulladjon meg.

A Flareon az Eevee egyik olyan evolúciója, amelyet a Tűzkőnek való kitettség okoz .

Flareon egy tűz-típusú Pokémon, amely a Pokémon-sorozatban található. Az eredeti Pokémon játékokban, például a Pokémon Red és Blue verziókban, Eevee nevű alap-Pokémon fejleszthető Flareon-ra, ha Eevee-t Exeggcute-ként tárolják Celadon City-ben, majd egy Thunder Stone-t használnak rá.

Flareon egy tűz-típusú Pokémon, ami azt jelenti, hogy tűzhez kapcsolódó képességekkel rendelkezik. Az evolúciójával megnövekszik a tűz típusú támadások ereje és hatékonysága. Az evolúciója során megmarad a piros bundája, ami a lángokat idézi, és általában tűzös külsővel rendelkezik.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
239611
Hasonló termékek