Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Pokemon Gengar hátizsák
Pokemon Gengar hátizsák
19 990 Ft

Pokemon Gengar hátizsák

Pokemon Gengar hátizsák
Pokemon Gengar hátizsák

Pokemon Gengar hátizsák. 16x36x27 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Gengar egy kísérteties és mérgező Pokémon a Pokémon világában, és az eredeti Pokémonok közé tartozik. Ez a Pokémon a Ghost/Poison típusú kategóriába tartozik.

Gengar kinézetét tekintve egy lila színű, kísérteties lény, amelynek teste árnyékos és körülötte állandóan lila "gőz" vagy köd leng. A Gengar a Gastly előde, majd a Haunter fejlett forma után jön létre, és ez utóbbi fejlődik Gengarrá. A Gengar nagy árnyékában él és mozog, és néhány történetben elmondják, hogy mások árnyékában tűnik fel.

Gengar rendelkezik különféle mérgező és kísérteties képességekkel. Képes átláthatatlanná válni és eltűnni, valamint árnyékként követni az ellenfeleket. Emellett mérgező támadásokat is használhat a csatákban, például a "Toxic" (Mérgezés) mozdulattal.

Gengar jelentős szerepet játszott a Pokémon játékokban, animációs sorozatokban és más médiumokban is. Kiemelkedővé teszi őt az ikonikus kinézete és a karakter fejlődési útja a Gastlytől kezdve egészen a Gengarig, valamint a különféle kísérteties képességei a Pokémon világában.

Adatok
Kategória
Táskák, tornazsákok, hátizsákok
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
234784
Hasonló termékek