Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Most 20% kedvezmény MINDEN termékre!

Pokemon Gengar plüss 20 cm
Pokemon Gengar plüss 20 cm
7 990 Ft 
6 392 Ft
20

Pokemon Gengar plüss 20 cm

Pokemon Gengar plüss 20 cm
Pokemon Gengar plüss 20 cm

Pokemon Gengar plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


AKCIÓ: most 20% kedvezmény MINDEN termékre!
Akció időtartama: 2024.04.24-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig!

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft 
6 392 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 598 Ft
Részletek

Gengar egy mérges és szellem típusú Pokémon, amely az eredeti Pokémon játékokban, például a Pokémon Red és Blue verziókban található. Gengar Gastlyből fejlődik, amely aztán Haunterré, majd végül Gengarrá alakul. Gengar különleges, mert Haunterrel ellentétben nem kell megvárni, hogy a játékosok egy másik játékostól keresztülkapcsolódjanak (trade) az evolúcióhoz.

Néhány fontos jellemzője Gengar Pokémonnak:

Típusok: Mérges és szellem típusú. Ez azt jelenti, hogy Gengar ellenáll a mérgező és a szellem típusú támadásoknak, és erős ellenük.

Megjelenés: Gengar egy lila, szellemjellegű lény, amelynek nincs lába. Két hegyes füle és nagy szemei vannak. Nyelve rendkívül hosszú, és gyakran látható, amikor Gengar kigúnyolja az ellenfeleit.

Támadások és képességek: Gengar számos mérgező és szellem típusú támadással rendelkezik, például a Shadow Ball, a Sludge Bomb és a Hypnosis. A szellem típusú Pokémonok általában olyan képességekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy elkerüljék az ellenfelek támadásait.

Evolúció: Gastlyből evolválódik, majd Haunterré, és végül Gengarrá. Gastly Haunterré történő evolúciójához csupán szintlépésre van szükség, míg Haunter Gengarrá való evolúciójához szükség van egy Trade (keresztülkapcsolás) műveletre, ami a játékosok közötti cserét jelenti.

Gengar egy népszerű és erős Pokémon a Pokémon-sorozatban, és több generáción keresztül megjelent a különböző játékokban és médiumokban.

Gengar egy szellem / méreg típusú Pokémon , amelyet az I. generációban vezettek be .

Gengar jellemzően rosszindulatú, és élvezi , ha bánthatja az embereket. A legaktívabbak telihold idején, kikúsznak az éj homályában, és árnyéknak álcázzák magukat; akár az otthonokba is beléphetnek, hogy a sötétben leselkedjenek. Célpontjaik minden mozdulatát utánozni fogják, aztán lecsapnak, és elszívják áldozataik életerejét.

Ez a Pokémon az árnyékban rejtőzik. Azt mondják, hogy ha egy Gengar rejtőzik, az közel 10 °F-kal lehűti a területet. Telihold idején Gengar szereti megijeszteni az embereket azzal, hogy úgy tesz, mintha az árnyékuk lenne, aztán nevet a félelmükön. Elnyelik a környező hőt, hirtelen hideget hagyva. Hogy ellopják célpontjaik életét, a zsákmány árnyékába csússzanak, és csendben várják a lehetőséget. Gengar is képes egybeolvadni egy másik lény árnyékával és belakni annak árnyékát.

Ezenkívül Gengar átkokat szórhat áldozataikra, egyszerűen azért, hogy mozgásképtelenné tegye őket a rendkívüli kínok és fájdalom miatt, hogy Gengart maguk is könnyen lecsaphassák.

Gengar a Haunter kifejlesztett formája a kereskedelemben . A Gengarite használatával tovább fejlődhet Mega Gengarrá.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
635380
Hasonló termékek