Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Glaceon plüss 20 cm
Pokemon Glaceon plüss 20 cm
4 990 Ft

Pokemon Glaceon plüss 20 cm

Pokemon Glaceon plüss 20 cm-es.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Glaceon egy jég-típusú Pokémon, amely az Eevee evolúciós sorozatának része. Eevee-t Glaceonrá fejlesztheted, ha egy Ice Stone-t használsz rá. A Pokémon-sorozatban az Ice Stone egy olyan evolúciós kő, amely a jég-típusú Pokémonok fejlődését segíti elő.

Néhány fontos jellemzője Glaceon Pokémonnak:

Típus: Jég-típusú. Ez azt jelenti, hogy Glaceon hideg és jéghez kapcsolódó támadásokkal rendelkezik, és erős ellenük.

Megjelenés: Glaceon egy kék szőrrel és jéghasábokkal díszített Pokémon. A jégtüskéi a bundáján vannak, és általában hűvös, jégelt környezetben él. Megjelenése jól tükrözi a jég-típus jellegét.

Támadások és képességek: Glaceon olyan támadásokkal rendelkezik, mint a Ice Beam, a Blizzard, és más jég-típusú képességek. A jég-típusú Pokémonok gyakran rendelkeznek olyan támadásokkal, amelyek befagyasztják vagy lelassítják az ellenfeleiket.

Evolúció: Glaceon Eevee evolúciós sorozatának része. Az evolúcióhoz egy Ice Stone-ra van szükség, amelyet az Eevee fején kell használni.

Glaceon egy népszerű és látványos Pokémon a Pokémon-sorozatban, és az Eevee különböző fejlődési formái közül az egyik.

A Glaceon egy jég típusú Pokémon , amelyet a IV. generációban vezettek be, és egyike az Eevee nyolc evolúciós formájának.

A Pokédex szerint a Glaceon képes szabályozni a testhőt és lefagyasztani a körülöttük lévő levegőt, hogy gyémántpor-hullámot hozzon létre, a kiáradó hidegségük pedig porhó megjelenését okozhatja. Ezenkívül kis jégkristályokat képezhetnek a környezetük hőmérsékletének csökkentésével, és testük legalacsonyabb hőmérséklete -60 Celsius-fok (-75 Fahrenheit-fok). A testhőmérséklet csökkentésével bundájukat éles tűvé, a közeli nedvességet pedig jégszemekké fagyaszthatják, hogy rálőjenek a zsákmányra.

Tetszés szerint havat hozó képességüknek köszönhetően a síterepek olyan helyek, ahol rendkívül szívesen látják őket.

Mindazonáltal, amint az az animében is látható, ha egy Glaceon túlhajszolja magát, testhőmérséklete túl alacsonyra csökken, ami azt eredményezi, hogy nem tudja megfelelően szabályozni testhőjét, ami hipotermiát okozhat.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Azonnal elérhető raktáron, várható kézbesítés 2-3 munkanap
Cikkszám
183365
Hasonló termékek