Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pokemon Jolteon plüss 20 cm

Cikkszám: 
542605
Külső raktáron 2 db
4 990 Ft
Részletek

Pokemon Jolteon plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jolteon egy villamos-típusú Pokémon, amely az Eevee evolúciós sorozatának része. Eevee-t Jolteonrá fejlesztheted, ha egy Thunder Stone-t használsz rá. A Thunder Stone egy speciális evolúciós kő, amelyet használva bizonyos Pokémonok fejlődhetnek.

Néhány fontos jellemzője Jolteon Pokémonnak:

Típus: Jolteon villamos-típusú. Ez azt jelenti, hogy Jolteon villamosenergiával kapcsolatos támadásokkal rendelkezik, és erős ellenük.

Megjelenés: Jolteon egy sárga színű, rövid bundájú Pokémon, amelynek a bundája tüskés és érdekessé teszi a megjelenését. Az állat külseje némi hasonlóságot mutat egy teknősrel.

Támadások és képességek: Jolteon rendelkezik különböző villamos-típusú támadásokkal, mint például a Thunderbolt, a Thunder Wave és más hasonló támadások. A villamos-típusú Pokémonok általában gyorsak és rendelkeznek erős villamosenergia-alapú támadásokkal.

Evolúció: Jolteon Eevee evolúciós sorozatának része. Az evolúcióhoz szükség van egy Thunder Stone-ra, amelyet az Eevee fején kell használni.

Jolteon egy népszerű és erős Pokémon a Pokémon-sorozatban, és számos játékban, rajzfilmben és más médiumokban is megjelent.

A Jolteon (Sandaasu) egy elektromos típusú Pokémon , amelyet az I. generációban vezettek be .A jolteonok nagyon érzékenyek és temperamentumosak, ami miatt folyamatosan töltenek, mivel gyorsan változtatják a hangulatukat. Emiatt a kezdő trénerek nehezen tudják megszelídíteni őket, amíg az említett oktatók el nem érdemlik a bizalmukat.

A Jolteon képes összegyűjteni a negatív ionokat a légkörből, és a keletkező elektromosságot felhasználva akár 10 000 voltos villámok létrehozására is képes. Egyedi sejtjeik maguk is kis elektromos töltéseket hoznak létre, amelyek a testük által keltett statikus elektromossággal kombinálva erőteljes elektromos típusú támadásokat eredményezhetnek. Villámlást és kisebb zivatarokat is okozhatnak.

Amikor fenyegetik vagy feldühítik, bundájuk feláll a hátukon, éles sörtékké válnak, és kilövik ezeket az elektromos tűket a testükből. Kilégzéskor elektromosságuk miatt kis szikrák keletkeznek a szájukban.

A Jolteon az Eevee egyik olyan evolúciója, amelyet a Thunderstone -nak való kitettség okoz .

Adatok
Kategória:
Pokemon
Gyártó:
Takara Tomy
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
4990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Pokemon Jolteon plüss 20 cm
Pokemon Jolteon plüss 20 cm
4 990 Ft
Webáruház készítés