Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Pokemon Jolteon plüss 20 cm
Pokemon Jolteon plüss 20 cm
5 990 Ft

Pokemon Jolteon plüss 20 cm

Pokemon Jolteon plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.26.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
5 990 Ft
Részletek

A Jolteon (Sandaasu) egy elektromos típusú Pokémon , amelyet az I. generációban vezettek be .A jolteonok nagyon érzékenyek és temperamentumosak, ami miatt folyamatosan töltenek, mivel gyorsan változtatják a hangulatukat. Emiatt a kezdő trénerek nehezen tudják megszelídíteni őket, amíg az említett oktatók el nem érdemlik a bizalmukat.

A Jolteon képes összegyűjteni a negatív ionokat a légkörből, és a keletkező elektromosságot felhasználva akár 10 000 voltos villámok létrehozására is képes. Egyedi sejtjeik maguk is kis elektromos töltéseket hoznak létre, amelyek a testük által keltett statikus elektromossággal kombinálva erőteljes elektromos típusú támadásokat eredményezhetnek. Villámlást és kisebb zivatarokat is okozhatnak.

Amikor fenyegetik vagy feldühítik, bundájuk feláll a hátukon, éles sörtékké válnak, és kilövik ezeket az elektromos tűket a testükből. Kilégzéskor elektromosságuk miatt kis szikrák keletkeznek a szájukban.

A Jolteon az Eevee egyik olyan evolúciója, amelyet a Thunderstone -nak való kitettség okoz .

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
542605
Hasonló termékek