Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store
Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store
19 500 Ft

Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store

Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store
Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store

Pokemon Mew plüss 20 cm. Eredeti licenszelt Pokemon Store termék. 


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
19 500 Ft
Részletek

Mew egy Pokémon karakter, amely az eredeti Pokémon játékokban, rajzfilmekben és egyéb médiumokban szerepel. Itt van néhány információ Mew-ről:

Pokémon fajta: Mew egy pszichikai típusú Pokémon. A pszichikai típusú Pokémonok képesek különféle mentális képességekre, például telepátiára és mentális manipulációra.

Megjelenés: Mew egy kicsi, rózsaszín lény, ami hasonlít egy macskára vagy nyúlra. Arca nagyon aranyos és személyes jellemzője az ovális, nagy szemek.

Képességek: Mew rendkívül erős és sokoldalú Pokémon. A legismertebb képessége a "Transform", amely lehetővé teszi számára, hogy más Pokémonokat másoljon és használjon azok képességeit. Emellett rendelkezik erős pszichikai képességekkel, mint a "Psychic" támadás.

Történet: Mew az egyik legritkább Pokémon, és a legendák szerint a Pokémonok ősanyja vagy őse. Először a Pokémon világban az eldugott Faraway Islanden találkozhatsz vele a játékokban.

Média: Mew szerepel a Pokémon animációs sorozatban és számos Pokémon filmben is. Egyik legismertebb megjelenése a "Pokémon: Az első film - Mewtwo ellen" című filmben.

Mew rendkívül különleges Pokémon a Pokémon világában, és sok játékos és rajongó számára kedvelt karakter. A játékokban és az animációs sorozatban is számos kalandban és eseményben lehet találkozni vele.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Pokemon Store
Korosztály
3 éves kortól
Ár
19500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
235532
Hasonló termékek