Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store
Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store
18 990 Ft

Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store

Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store
Pokemon Mew plüss 20 cm Pokemon Store

Pokemon Mew plüss 20 cm. Eredeti licenszelt Pokemon Store termék. 


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

18 990 Ft
Részletek

Mew egy Pokémon karakter, amely az eredeti Pokémon játékokban, rajzfilmekben és egyéb médiumokban szerepel. Itt van néhány információ Mew-ről:

Pokémon fajta: Mew egy pszichikai típusú Pokémon. A pszichikai típusú Pokémonok képesek különféle mentális képességekre, például telepátiára és mentális manipulációra.

Megjelenés: Mew egy kicsi, rózsaszín lény, ami hasonlít egy macskára vagy nyúlra. Arca nagyon aranyos és személyes jellemzője az ovális, nagy szemek.

Képességek: Mew rendkívül erős és sokoldalú Pokémon. A legismertebb képessége a "Transform", amely lehetővé teszi számára, hogy más Pokémonokat másoljon és használjon azok képességeit. Emellett rendelkezik erős pszichikai képességekkel, mint a "Psychic" támadás.

Történet: Mew az egyik legritkább Pokémon, és a legendák szerint a Pokémonok ősanyja vagy őse. Először a Pokémon világban az eldugott Faraway Islanden találkozhatsz vele a játékokban.

Média: Mew szerepel a Pokémon animációs sorozatban és számos Pokémon filmben is. Egyik legismertebb megjelenése a "Pokémon: Az első film - Mewtwo ellen" című filmben.

Mew rendkívül különleges Pokémon a Pokémon világában, és sok játékos és rajongó számára kedvelt karakter. A játékokban és az animációs sorozatban is számos kalandban és eseményben lehet találkozni vele.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Pokemon Store
Korosztály
3 éves kortól
Ár
18990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
235532
Hasonló termékek