Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon Pikachu plüss 20 cm
Pokemon Pikachu plüss 20 cm
6 490 Ft

Pokemon Pikachu plüss 20 cm

Pokemon Pikachu plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Pikachu az egyik legismertebb és legikonikusabb Pokémon a Pokémon világában. Ez a Pokémon az elektromos típusú kategóriába tartozik, és a sorozat egyik főszereplője.

Megjelenését tekintve Pikachu egy sárga színű, egér vagy egér-szerű lény, amelynek jellegzetes tulajdonsága a piros pofacsíkja és a villanyszikrázó farka. Pikachu hangja és aranyos megjelenése miatt vált népszerűvé a rajongók körében.

Pikachu számos Pokémon játékban, animációs sorozatban és más médiumokban is fontos szerepet játszott. A Pokémon Red és Blue játékokban a játékosoknak a lehetőségük van arra, hogy Pikachuval kezdjék a kalandjukat. Ezen kívül, Pikachu volt a főszereplő Ash Ketchum csapatában az animációs sorozatban, ami miatt még inkább ikonikussá vált.

Pikachu rendkívül népszerű a Pokémon franchise-ban, részben az egyedi megjelenése és aranyos kisugárzása, valamint a karakter és a sorozat hosszú ideje tartó népszerűsége miatt. Emellett Pikachu ismertségét tovább növelte a Pokémon franchise-ban való szereplése, reklámokban való megjelenése és az általános kultúrában való jelenléte is.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
786241
Hasonló termékek