Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon Raichu plüss 20 cm
Pokemon Raichu plüss 20 cm
5 750 Ft

Pokemon Raichu plüss 20 cm

Pokemon Raichu plüss 20 cm-es. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
5 750 Ft
Részletek

Raichu egy elektromos-típusú Pokémon, és a Pokémon franchise egyik ikonikus alakja. Itt van néhány alapvető információ Raichuról:

Típus: Raichu elektromos-típusú Pokémon. Elektromos típusú Pokémonok általában elektromos támadásokkal rendelkeznek, és erősek lehetnek víz- és repülő-típusú ellenfelek ellen.

Fejlődés: Raichu Pikachu fejlesztéséből származik. Pikachu Thunder Stone segítségével fejlődik Raichuvá. Az Alola régióban van egy különleges formája is, az Alolan Raichu, amely Elektromos/Pszichikai típusú.

Megjelenés a Pokémon játékokban: Raichu az eredeti Pokémon Red és Blue játékokban is szerepelt, és azóta szinte minden főbb Pokémon játékban elérhető.

Animációs sorozat: Raichu rendszeresen szerepel a Pokémon animációs sorozatokban. Az egyik legismertebb példa erre az, amikor Ash Pikachuja választotta, hogy ne fejlődjön Raichuvá, hogy mindig kis méretű és aranyos maradhasson.

Támadások és képességek: Raichu különböző elektromos típusú támadásokat használ, mint például a Thunderbolt. A képességei változhatnak a játékonként és a szintjétől függően.

Mega Raichu: Egyes Pokémon játékokban azokban a generációkban, ahol a Mega Evolúció elérhető, Raichu is képes Mega Evolúcióra. Ez növeli az erejét és általában megváltoztatja a megjelenését is.

A Raichu (Raichuu) egy elektromos típusú Pokémon , amelyet az I. generációban vezettek be , és egy elektromos / Psychic típusút , amelyet a VII. generációban vezettek be .

Raichu magabiztosabb, hűségesebb és erősebb, mint Pikachu, akit riválisának tekint, de néha ugyanolyan barátságos és aranyos. Ha azonban túl sok elektromosságot raktároz el a testében, akkor rendkívül alacsony vérmérsékletűvé és agresszívvé válhat. Ennek ellenére néhányuk félénk, és menekül az emberek elől.

Alolan Raichu általában játékosabb, mint normál társaik. Szörfdeszkához hasonló farkukat használják a hullámok meglovagolásához és a levegőben való lebegéshez. Ha arcukat dörzsöljük, áramot és édes illatú aromát bocsátanak ki. Az Alola régió helyi lakosai gyakran állítják, hogy Raichu ezt a változást abból kapta, hogy sok bolyhos palacsintát evett, amelyek az Alola régióban szokásos csemege.

A Raichu az orcáján keresztül áramot termelhet, és megütheti az ellenfeleit. A legnagyobb mennyiségű elektromos áram, amelyet az ellenség leküzdésére képes levezetni, 100 000 volt. Ha csatában van vagy sem, egy Raichu használhatja hosszú farkát, hogy megragadja és megfékezze az ellenfelet, vagy megtartsa és hordozza a „ PJ018 ”-ban és „ PJ036 ”-ban látott dolgokat. Farka földelésként is szolgálhat, hogy megvédje magát a magas feszültségtől.

Mivel Alolan Raichu részben Psychic típusú, az elektromos típusú mozdulatok elsajátítása mellett a pszichikai nyelvet is megtanulhatja . Csillag alakú villámokat képes kibocsátani. Alolan Raichu, aki képes irányítani a pszichikai erőket, a psykenosisot a farkába gyűjti, és arra használja, hogy körbe-körbe lovagoljon. Amikor megdörzsölöd az arczacskóit, nagyon édes aromát bocsátanak ki.

A Raichu a Pikachu kifejlődött formája, és a Pichu végső evolúciós formája. A Pikachu a Raichu bármelyik formájává fejlődhet egy Mennydörgés kő használatával , de csak Alolan Raichuvá fejlődik a Napban és a Holdban (és Ultra Sun és Ultra Moon , hacsak nem az Ultra Space -ben ). A Pokemon Bank for Sun and Moon megjelenése előtt a normál formát egyik játékban sem lehetett megszerezni kereskedés nélkül .

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
825884
Hasonló termékek