Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Pokemon Raichu plüss 20 cm
Pokemon Raichu plüss 20 cm
6 490 Ft

Pokemon Raichu plüss 20 cm

Pokemon Raichu plüss 20 cm-es. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.25.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
6 490 Ft
Részletek

A Raichu (Raichuu) egy elektromos típusú Pokémon , amelyet az I. generációban vezettek be , és egy elektromos / Psychic típusút , amelyet a VII. generációban vezettek be .

Raichu magabiztosabb, hűségesebb és erősebb, mint Pikachu, akit riválisának tekint, de néha ugyanolyan barátságos és aranyos. Ha azonban túl sok elektromosságot raktároz el a testében, akkor rendkívül alacsony vérmérsékletűvé és agresszívvé válhat. Ennek ellenére néhányuk félénk, és menekül az emberek elől.

Alolan Raichu általában játékosabb, mint normál társaik. Szörfdeszkához hasonló farkukat használják a hullámok meglovagolásához és a levegőben való lebegéshez. Ha arcukat dörzsöljük, áramot és édes illatú aromát bocsátanak ki. Az Alola régió helyi lakosai gyakran állítják, hogy Raichu ezt a változást abból kapta, hogy sok bolyhos palacsintát evett, amelyek az Alola régióban szokásos csemege.

A Raichu az orcáján keresztül áramot termelhet, és megütheti az ellenfeleit. A legnagyobb mennyiségű elektromos áram, amelyet az ellenség leküzdésére képes levezetni, 100 000 volt. Ha csatában van vagy sem, egy Raichu használhatja hosszú farkát, hogy megragadja és megfékezze az ellenfelet, vagy megtartsa és hordozza a „ PJ018 ”-ban és „ PJ036 ”-ban látott dolgokat. Farka földelésként is szolgálhat, hogy megvédje magát a magas feszültségtől.

Mivel Alolan Raichu részben Psychic típusú, az elektromos típusú mozdulatok elsajátítása mellett a pszichikai nyelvet is megtanulhatja . Csillag alakú villámokat képes kibocsátani. Alolan Raichu, aki képes irányítani a pszichikai erőket, a psykenosisot a farkába gyűjti, és arra használja, hogy körbe-körbe lovagoljon. Amikor megdörzsölöd az arczacskóit, nagyon édes aromát bocsátanak ki.

A Raichu a Pikachu kifejlődött formája, és a Pichu végső evolúciós formája. A Pikachu a Raichu bármelyik formájává fejlődhet egy Mennydörgés kő használatával , de csak Alolan Raichuvá fejlődik a Napban és a Holdban (és Ultra Sun és Ultra Moon , hacsak nem az Ultra Space -ben ). A Pokemon Bank for Sun and Moon megjelenése előtt a normál formát egyik játékban sem lehetett megszerezni kereskedés nélkül .

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
825884
Hasonló termékek