Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pokemon Scorbunny plüss

Cikkszám: 
601918
Külső raktáron 2 db
5 990 Ft
Részletek

Pokemon Scorbunny plüss, a fülével együtt 30 cm.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Scorbunny egy Pokémon, ami az 8. generációban debütált, a Pokémon Sword és Shield játékokban. Itt vannak az alapvető információk Scorbunnyról:

Típus: Scorbunny a Tűz-típusú Pokémon, ami azt jelenti, hogy a tűz alapú támadások erősek ellene, míg a víz típusú támadások ellen sérülékeny.

Fejlődés: Scorbunny fejlődik Raboot-ra, majd Inteleon-ra. Inteleon a Víz-típusú Pokémon, tehát Scorbunny fejlődése során megváltozik a típusa.

Külső megjelenés: Scorbunny egy kis tűznyúlhoz hasonlít, piros bőrrel és nagy, ugrásra alkalmas hátsó lábakkal. A tűz azonosító jegyeként egy kis tűzforrást is hordoz a lábain.

Játékokban való megjelenése: Scorbunny volt az egyik kezdeti választható kezdő Pokémon a Pokémon Sword és Shield játékokban. Játékosoknak az elején kellett választaniuk Scorbunny, Sobble (Víz-típusú), vagy Grookey (Fű-típusú) közül.

Támadások: Scorbunny különböző tűz típusú támadásokkal rendelkezik, és ezek a támadások erősíthetők, ahogy fejlődik és szintet lép.

Animációs sorozat: Scorbunny rendszeresen szerepelt az "Pokémon: Twilight Wings" animációs sorozatban, ahol a Galar régió és annak Pokémonjai kerülnek középpontba.

Scorbunny egy nyúlszerű Pokémon. Gyorsan és energikusan tud futni. Mikor elkezd bemelgíteni erő halad át a testén, amit fel tud használni a harcokban. Mellkasában van egy tűzenergiát tartalmazó tasak , amelyet arra használ fel, hogy hőt állítson elő a talpán és az orrában lévő speciális párnákból, miután készen áll a harcra. Scorbunny lábán lévő párnák annyira felforrósodhatnak, hogy képes kis tüzet gyújtani, és egy rúgással megégetni az ellenfelet. A 16. szinttől kezdve Raboottá fejlődik, ami a 35. szinttől Cinderace - vé fejlődik .

Adatok
Kategória:
Pokemon Pikachu
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
5990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Pokemon Scorbunny plüss
Pokemon Scorbunny plüss
5 990 Ft
Webáruház készítés