Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon Scorbunny plüss
Pokemon Scorbunny plüss
5 750 Ft

Pokemon Scorbunny plüss

Pokemon Scorbunny plüss
Pokemon Scorbunny plüss
Pokemon Scorbunny plüss

Pokemon Scorbunny plüss, a fülével együtt 30 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
5 750 Ft
Részletek

Scorbunny egy Pokémon, ami az 8. generációban debütált, a Pokémon Sword és Shield játékokban. Itt vannak az alapvető információk Scorbunnyról:

Típus: Scorbunny a Tűz-típusú Pokémon, ami azt jelenti, hogy a tűz alapú támadások erősek ellene, míg a víz típusú támadások ellen sérülékeny.

Fejlődés: Scorbunny fejlődik Raboot-ra, majd Inteleon-ra. Inteleon a Víz-típusú Pokémon, tehát Scorbunny fejlődése során megváltozik a típusa.

Külső megjelenés: Scorbunny egy kis tűznyúlhoz hasonlít, piros bőrrel és nagy, ugrásra alkalmas hátsó lábakkal. A tűz azonosító jegyeként egy kis tűzforrást is hordoz a lábain.

Játékokban való megjelenése: Scorbunny volt az egyik kezdeti választható kezdő Pokémon a Pokémon Sword és Shield játékokban. Játékosoknak az elején kellett választaniuk Scorbunny, Sobble (Víz-típusú), vagy Grookey (Fű-típusú) közül.

Támadások: Scorbunny különböző tűz típusú támadásokkal rendelkezik, és ezek a támadások erősíthetők, ahogy fejlődik és szintet lép.

Animációs sorozat: Scorbunny rendszeresen szerepelt az "Pokémon: Twilight Wings" animációs sorozatban, ahol a Galar régió és annak Pokémonjai kerülnek középpontba.

Scorbunny egy nyúlszerű Pokémon. Gyorsan és energikusan tud futni. Mikor elkezd bemelgíteni erő halad át a testén, amit fel tud használni a harcokban. Mellkasában van egy tűzenergiát tartalmazó tasak , amelyet arra használ fel, hogy hőt állítson elő a talpán és az orrában lévő speciális párnákból, miután készen áll a harcra. Scorbunny lábán lévő párnák annyira felforrósodhatnak, hogy képes kis tüzet gyújtani, és egy rúgással megégetni az ellenfelet. A 16. szinttől kezdve Raboottá fejlődik, ami a 35. szinttől Cinderace - vé fejlődik .

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
601918
Hasonló termékek