Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Snorlax plüss 20 cm
Pokemon Snorlax plüss 20 cm
5 990 Ft

Pokemon Snorlax plüss 20 cm

Pokemon Snorlax plüss 20 cm-es.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

Snorlax egy Pokémon, amely az eredeti Pokémon-játékokban, azaz a Pokémon Red/Blue/Green/Yellow verziókban debütált. Snorlax a 143. számú Pokémon a Pokédexben. Itt van néhány fontos információ Snorlax-ról:

Típus: Snorlax egy normál típusú Pokémon.

Evolúció: Snorlax nem fejlődik más Pokémonból, de előző formája egy Munchlax, ami egy bab Pokémon. Munchlax evolúciójához speciális körülmények szükségesek.

Megjelenés: Snorlax egy nagy, lusta és alvó Pokémon. Általában útjában hever az úton, és csak akkor mozdul, ha valami megzavarja az alvását vagy ha éhes.

Erősségek: Snorlax erős és nehéz ellenfél a csatákban. Magas életerejével és védelmével kiemelkedik, és számos támadási képessége van.

Jelentőség a játékokban: Snorlax egyik játékokban találkoható példány az útját zárja, és a játékosnak különleges módon kell megközelítenie, vagy küzdenie kell vele, hogy továbbhaladhasson.

Az anime-ban: Snorlax többször is szerepelt az Pokémon anime sorozatban, és számos epizódban jelen volt.

Jellegzetességek: Snorlax nagy teste és lusta viselkedése a karakter sajátosságai közé tartozik.

A Snorlax egy normál típusú Pokémon , amelyet az I. generációban vezettek be .

A Snorlax nyugodt és kissé lomha természetéről ismert. Egész nap aludni fog, amíg meg nem éhezik, amikor felébred, és táplálkozik a számára szükséges 880 font (399 kilogramm) táplálékért, majd újra elalszik. Étkezési szokásai miatt megzavarhatja az emberi gazdálkodást azáltal, hogy elpusztítja a termést élelmiszerként, de úgy gondolják, hogy egyfajta energiát szabadít fel, hogy segítse az új növények növekedését, bárhol is evett.

A vadonban a legtöbb embert és a Pokémonokat figyelmen kívül hagyja, miközben eszik vagy alszik, de hajlamos nagyon ragaszkodni a kiképzőjéhez, miután elkapják. Ha azonban felébresztünk egy alvó Snorlaxot, ezek az általában engedelmes Pokémonok agresszív támadókká változnak, akár vadon élő, akár háziasított.

A Snorlax a Munchlax továbbfejlesztett formája a 19. szintre emelve , magas boldogsággal .

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Pokemon
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
149462
Hasonló termékek