Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Sprigatito plüss 20 cm
Pokemon Sprigatito plüss 20 cm
7 990 Ft

Pokemon Sprigatito plüss 20 cm

Pokemon Sprigatito plüss 20 cm
Pokemon Sprigatito plüss 20 cm

Pokemon Sprigatito plüss 20 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Sprigatito egy növény típusú Pokémon, amely a kilencedik generációban jelent meg. Egy négylábú macskaszerű Pokémon, amelynek növényekhez hasonló szőre van. Napfényt használ fel energiához, és édes illatot áraszt magából. Sprigatito az egyik kezdő Pokémon, amelyet a Paldea régióban választhatsz, Fuecoco és Quaxly mellett Sprigatito 16-os szinten Floragatóvá, majd 36-os szinten Meowscaradává fejlődik.

Sprigatito képes tanulni különböző mozdulatokat, mint például a Levélcsapás, Karcolás, Farkcsóválás, Harapás, Éles Karmok, Varázslatos Levél, Gyors Támadás, Magbombázás, Visszavonulás, Energialövedék, Játékos Durranás és mások Sprigatito legjobb képessége a Protean, amely lehetővé teszi számára, hogy megváltoztassa a típusát a használt mozdulat alapján.

Sprigatito egy aranyos és barátságos Pokémon, aki szereti a napsütést és a tisztaságot.

Sprigatito a Pokémon Sword és Shield videojátékokban található Fire-típusú Pokémon. Ez az alapformája Scorbunny-nak, egy másik kezdeti Pokémonnak a játékban. Sprigatito egy tűz típusú nyúlra emlékeztető Pokémon, és később két továbbfejlesztett formára, Thwackey-re és Rillaboom-ra fejlődhet.

Sprigatito nagyon gyors és ügyes, és képes tűz típusú támadásokat használni a harcokban. A játékban képes fejlődni erősebb formákká, amelyek segíthetnek a játékosnak győzni a különböző kihívásokban és ellenfelek elleni csatákban.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
239152
Hasonló termékek