Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Squirtle plüss 12 cm
Pokemon Squirtle plüss 12 cm
3 990 Ft

Pokemon Squirtle plüss 12 cm

Pokemon Squirtle plüss 12 cm-es méretben. Akasztóval.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

3 990 Ft
Részletek

Squirtle az egyik eredeti Pokémon a Pokémon világában, amely az első generációhoz tartozik. Ez a Pokémon a víz típusú kategóriába tartozik, és egyik legnépszerűbb kezdő Pokémonként ismert.

Megjelenésében Squirtle egy kis teknőc alakú lény, kék színű teste van, és hátán egy kis vízkannához hasonló kinézetű képződményt visel, amely a víz típusú támadásokat segíti elő.

Squirtle a Pokémon Red és Blue játékokban az egyik három kezdő Pokémon lehetősége a játékosok számára. Azok, akik Squirtlet választják, a kalandjukat vele kezdhetik, és fejleszthetik tovább, hogy erős víz típusú Pokémonná váljon.

Squirtle képes különböző vízalapú támadásokat használni a csatákban, mint például a "Water Gun" (Vízpisztoly) vagy a "Hydro Pump" (Vízcső), amelyek hatékony fegyverek lehetnek a csaták során.

Squirtle egyik fejlődési formája a Wartortle, majd a Blastoise, amelyek mind a víz típusú Pokémonok és erős támadásokkal rendelkeznek.

Squirtle egy kedvelt karakter lett a Pokémon világában az aranyos megjelenése, erős víz típusú képességei és a Pokémon rajongók számára nyújtott élmény miatt.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
624868
Hasonló termékek