Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Pokemon Sylveon plüss 20 cm
Pokemon Sylveon plüss 20 cm
5 990 Ft

Pokemon Sylveon plüss 20 cm

Pokemon Sylveon plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.25.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
5 990 Ft
Részletek

A Sylveon (Ninfia) a VI. generációban bemutatott tündér típusú Pokémon . Ez egyike az Eevee nyolc lehetséges evolúciójának .

Sylveon egy kedves és gyengéd Pokémon; az ember a varázsát használja a vadonban való vadászatra. Szalagszerű tapogatójukkal kezet fognak az oktatóikkal, és mellettük sétálnak, lehetővé téve számukra, hogy érzékeljék az oktatóik érzéseit. Még a legintenzívebb csatákat is megállíthatják, ha tapintóikkal a béke és a nyugalom auráját árasztják, amitől a közelükben lévők elveszítik harci kedvüket, mielőtt erőteljes és váratlan támadásba lendülnének. Mozgásaik kecsesek és gördülékenyek, így szinte súlytalannak tűnnek. Köztudott, hogy elbűvölnek vagy elbűvölnek másokat egy gyengéd, megnyugtató és meglehetősen imádnivaló "Nyaaah~" zajjal, amelyet gyakran adnak ki, amikor olyan mozdulatokat használnak, mint például az Attract vagy Charm, hogy elbűvöljenek egy célpontot.

A Sylveonok nagyon vonzóak más Pokémonok számára is, ami előnyt jelent a zsákmány csábításában a vadonban való megjelenésükkel megtévesztés útján. Ez azt jelenti, hogy elbűvölő megjelenésükkel megszerethetik a ragadozót vagy a zsákmányt, és előnyre tehetnek szert. Annak ellenére, hogy imádnivaló és kecses megjelenése van, a Pokédex bejegyzései szerint Sylveonról erősen feltételezhető, hogy húsevő.

Amikor feldúlják, Sylveon rettenthetetlenné válik, és nem fog habozni, hogy lecsapjon, bármilyen nagyok is az ellenfelei. A galariai tündérmesékben még olyan történeteket is ábrázoltak, amint Sylveon legyőzi a vad sárkány Pokémont.

A Sylveon leggyakrabban városi területeken található meg, mivel az emberektől függ, hogy erős barátságokkal fejlesztik ki Eevee-ből. Csak keveset észlelnek a vadonban.

Sylveon békésen megnyugtató aurát sugározhat ki szalagszerű szerveikből, hogy megnyugtassa ellenségeit vagy zsákmányát. Hosszú kinyújtható tapintóikkal beburkolják és megfojthatják a veszekedőket is.

Eevee Sylveonná fejlődik, amikor egy Fairy -típusú lépést tud, és legalább két Affection szívet szerez a Pokémon-Amie vagy a Pokémon Refresh játékban . A VIII. generációtól kezdve a nagy barátságon keresztül fejlődik ki egy Tündér típusú lépéssel.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
153608
Hasonló termékek