Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Pokemon Sylveon plüss 20 cm
Pokemon Sylveon plüss 20 cm
4 750 Ft

Pokemon Sylveon plüss 20 cm

Pokemon Sylveon plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű Pokemon plüss.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.24.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.19.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
4 750 Ft
Részletek

A Sylveon (Ninfia) a VI. generációban bemutatott tündér típusú Pokémon . Ez egyike az Eevee nyolc lehetséges evolúciójának .

Sylveon egy kedves és gyengéd Pokémon; az ember a varázsát használja a vadonban való vadászatra. Szalagszerű tapogatójukkal kezet fognak az oktatóikkal, és mellettük sétálnak, lehetővé téve számukra, hogy érzékeljék az oktatóik érzéseit. Még a legintenzívebb csatákat is megállíthatják, ha tapintóikkal a béke és a nyugalom auráját árasztják, amitől a közelükben lévők elveszítik harci kedvüket, mielőtt erőteljes és váratlan támadásba lendülnének. Mozgásaik kecsesek és gördülékenyek, így szinte súlytalannak tűnnek. Köztudott, hogy elbűvölnek vagy elbűvölnek másokat egy gyengéd, megnyugtató és meglehetősen imádnivaló "Nyaaah~" zajjal, amelyet gyakran adnak ki, amikor olyan mozdulatokat használnak, mint például az Attract vagy Charm, hogy elbűvöljenek egy célpontot.

A Sylveonok nagyon vonzóak más Pokémonok számára is, ami előnyt jelent a zsákmány csábításában a vadonban való megjelenésükkel megtévesztés útján. Ez azt jelenti, hogy elbűvölő megjelenésükkel megszerethetik a ragadozót vagy a zsákmányt, és előnyre tehetnek szert. Annak ellenére, hogy imádnivaló és kecses megjelenése van, a Pokédex bejegyzései szerint Sylveonról erősen feltételezhető, hogy húsevő.

Amikor feldúlják, Sylveon rettenthetetlenné válik, és nem fog habozni, hogy lecsapjon, bármilyen nagyok is az ellenfelei. A galariai tündérmesékben még olyan történeteket is ábrázoltak, amint Sylveon legyőzi a vad sárkány Pokémont.

A Sylveon leggyakrabban városi területeken található meg, mivel az emberektől függ, hogy erős barátságokkal fejlesztik ki Eevee-ből. Csak keveset észlelnek a vadonban.

Sylveon békésen megnyugtató aurát sugározhat ki szalagszerű szerveikből, hogy megnyugtassa ellenségeit vagy zsákmányát. Hosszú kinyújtható tapintóikkal beburkolják és megfojthatják a veszekedőket is.

Eevee Sylveonná fejlődik, amikor egy Fairy -típusú lépést tud, és legalább két Affection szívet szerez a Pokémon-Amie vagy a Pokémon Refresh játékban . A VIII. generációtól kezdve a nagy barátságon keresztül fejlődik ki egy Tündér típusú lépéssel.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
153608
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek