Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Pokemon kacsintós Pikachu plüss 20 cm Bandai

Cikkszám: 
642057
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
14 990 Ft
Részletek

Pokemon kacsintós Pikachu plüss 20 cm-es, eredeti licenszelt Pokemon Bandai termék. Azonosító: JW95245


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Pikachu az egyik leghíresebb és legikonikusabb Pokémon a Pokémon sorozatban. 

Pokedex szám: Pikachu a Pokédexben a #025-ös számot viseli.

Típus: Pikachu elektromos-típusú Pokémon, ami azt jelenti, hogy elektromos alapú támadásokkal és képességekkel rendelkezik.

Külső megjelenés: Pikachu egy kis, sárga szőrű, egér vagy nyúlra emlékeztető lény. A farka alakja egy villámcsapást idéz, ami a villamos típust szimbolizálja.

Képességek: Pikachu rendkívül gyors és erős elektromos támadásokkal rendelkezik. A "Thunderbolt," "Quick Attack," és a "Volt Tackle" csak néhány példa a képességeire. Ezenkívül a "Static" képessége lehetőséget nyújt neki arra, hogy megbénítsa azokat a Pokémonokat, amelyek megpróbálnak hozzáérni.

Fejlődés: Pikachu a Pichu előformájából fejlődik, és továbbfejlődik Raichu-vá, amikor egy "Thunder Stone"-t használnak rá. A "Thunder Stone" alkalmazása nélkül Pikachu a fő fejlődési ágon marad.

Szerep a játékokban: Pikachu központi szerepet játszik a Pokémon videojátékokban és az animációs sorozatban. Ash Ketchum, a főszereplő a Pokémon animációs sorozatban, egy Pikachuval kezdi kalandját, és ez a Pikachu az egyik legismertebb és legkedveltebb karakter a sorozatban.

Népszerűség: Pikachu a Pokémon sorozat ikonikus arca, és szerte a világon számos rajongója van. A karakter rendkívül népszerű, és gyakran felbukkan más médiaformákban is, például filmekben, játékokban és termékeken.

Pikachu egy igazi ikon, és a Pokémon sorozat egyik legfontosabb és legkedveltebb karaktere.

Adatok
Kategória:
Pokemon Pikachu
Gyártó:
Bandai
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
14990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Elfogyott
Hasonló termékek
Webáruház készítés