Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon labdába zárható Lucario figura 12 cm
Pokemon labdába zárható Lucario figura 12 cm
5 990 Ft

Pokemon labdába zárható Lucario figura 12 cm

Pokemon labdába zárható Lucario figura 10 cm. A labda kb 10 cm, a figura kinyitott állapotban kb 12 cm, bele hajtogatható a labdába, a labda nyitható és zárható.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

Lucario egy ikonikus és népszerű Pokémon a Pokémon világában, amely a Steel/Fighting típusú kategóriába tartozik. Ez a Pokémon először jelent meg a Pokémon Diamond és Pearl játékokban, és azóta is kiemelkedő szerepet játszik a sorozatban.

Lucario megjelenése rendkívül karakteres és harcias. Képes emberi mozdulatokat használni, és testén jellegzetes "aurát" hordoz, amely segít érzékelni és követni az érzéseket és energiákat. Egyedi kinézetét az általa viselt fekete "páncél" és a pofája körül lévő hosszú, kiálló csontok teszik még emlékezetesebbé.

A Lucario rendkívül erős harcos, és a csatákban kiválóan teljesít a harci képességeivel. Képes használni a harci típusú mozdulatokat, mint például a "Aura Sphere" (Aura Golyó) vagy a "Close Combat" (Közeli Harc), amelyek kiemelkedő támadási képességek. Emellett az "aura"-nak való érzékenysége miatt rendkívül hű társ lehet a trénerek számára.

Lucario nemcsak a Pokémon játékokban, hanem az animációs sorozatokban és más médiumokban is jelentős szerepet játszott. Egyike azoknak a Pokémon karaktereknek, amelyek a rajongók kedvenceivé váltak az ikonikus megjelenése, erőteljes harci képességei és egyedi tulajdonságai miatt.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Qwead
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
548302
Hasonló termékek