Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Pokemon labdába zárható mini Charizard figura
Pokemon labdába zárható mini Charizard figura
4 990 Ft

Pokemon labdába zárható mini Charizard figura

Pokemon labdába zárható mini Charizard figura. A labda átmérője kb 10 cm, nyitható és zárható, a figura kb 7 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Charizard egy erős és ikonikus Pokémon a Pokémon világában. Ez a Pokémon az eredeti Pokémonok közé tartozik, és a tűz és repülő típusú kategóriába tartozik.

Charizard egy hatalmas, sárkányhoz hasonló lény, amely tűz típusú és repülni is képes. Teste narancssárga, és hatalmas szárnyai vannak, amelyek lehetővé teszik a repülést. Charizard a Charmander előde, majd az Ivysaur fejlett forma után jön létre, és ez utóbbi fejlődik Charizarddá.

Charizard rendkívül erős és hatalmas támadó képességekkel rendelkezik. Képes tűz alapú támadásokra, mint például a "Flamethrower" (Lángszóró) vagy a "Fire Blast" (Tűzrobbanás), amelyek kiemelkedőek a csatákban. Repülő képességei miatt a repülő típusú mozdulatokat is használhat, amelyek fokozzák harci erejét.

Charizard az eredeti Pokémon játékokban és az azokat követő sorozatokban fontos szerepet játszott. A Pokémon Red és Blue játékokban a játékosok választhatnak Charmandert kezdő Pokémonként, ami hatalmas rajongói bázist teremtett a Pokémon világában. A karakter nagy erőssége, látványos megjelenése és ikonikus fejlődési útja teszi Charizardot az egyik legkedveltebb és legismertebb Pokémon karakterek közé.

Adatok
Kategória
Pokemon
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
573548
Hasonló termékek