Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Most 20% kedvezmény MINDEN termékre!

20

Pokemon labdába zárható mini Eevee figura

Pokemon labdába zárható mini Eevee figura.


AKCIÓ: most 20% kedvezmény MINDEN termékre!
Akció időtartama: 2024.04.24-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig!

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
6 490 Ft 
5 192 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 298 Ft
Részletek

Az Eevee egy rendkívül sokoldalú és egyedi Pokémon a Pokémon világában. Az egyik legfigyelemreméltóbb jellemzője az, hogy többféle fejlődési formára, azaz "Evolutions"-ra képes, amelyek különböző típusú Pokémonokká teszik, attól függően, hogy milyen körülmények között fejlődik.

Eevee az első generációban bemutatott Pokémonok közé tartozik. A normál típusú kategóriába tartozik, és megjelenésében egy kis, aranyos, róka- vagy macskaszerű lény. Az Eevee láthatóan nagyon rugalmas a fejlődésben, és képes többféle típusú fejlett formára fejlődni, ha bizonyos körülmények vagy módszerek állnak rendelkezésre.

Jelenleg nyolc különböző fejlett formát ölthet magára. Ezek a fejlett formák a Jolteon (villám), Vaporeon (víz), Flareon (tűz), Espeon (pszichikai), Umbreon (sötét), Leafeon (fű), Glaceon (jég) és Sylveon (tündér). Mindegyik formája más és más típusú Pokémonként funkcionál a csatákban.

Az Eevee nagyon népszerűvé vált a Pokémon sorozatban, részben az egyedi képességei miatt, amelyek lehetővé teszik számára, hogy különféle típusú és rendkívül különböző képességekkel rendelkező fejlett formákká váljon. Az Eevee nagy változatossága és annak lehetősége, hogy különféle fejlett formákká fejlődhessen, miatt egyik legkedveltebb és legismertebb Pokémon karakteré vált a rajongók körében.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
889043
Hasonló termékek