Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon labdába zárható mini Meowth figura
Pokemon labdába zárható mini Meowth figura
3 990 Ft

Pokemon labdába zárható mini Meowth figura

Pokemon labdába zárható mini Meowth figura. A labda átmérője kb 10 cm, nyitható és zárható, a figura kb 7 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

3 990 Ft
Részletek

Meowth egy ikonikus és népszerű karakter a Pokémon sorozatban. Ez a Pokémon a normál típusú kategóriába tartozik, és különleges megjelenésével és jellegzetes tulajdonságaival vált ismertté.

Meowth megjelenése szerint egy macska vagy cica-szerű lény, de egyedülálló tulajdonsága, hogy képes emberi beszédre, kifejezésre. A Meowthok képesek beszélni az emberek nyelvén, bár ez ritka és kivételes jelenség a Pokémon világában.

A legismertebb Meowth a Team Rocket csapatában található, ahol a szervezet "szóvivőjeként" szolgál. A Team Rocket Meowth karaktere a sorozat egyik fő szereplője, és humoros, beszédes személyisége miatt vált népszerűvé a rajongók körében.

Meowth a csatákban általában kevésbé erős, de a Team Rocket általában a csapdázáshoz és más stratégiákhoz használja, nem feltétlenül a harci képességei miatt. Mindazonáltal néhány alkalommal Meowth képességeit felhasználva is segíti a csapatát.

Meowth számos Pokémon játékban, animációs sorozatban és más médiumokban is szerepelt, és az egyedi tulajdonságai, kifejező személyisége és a Team Rockethoz való kötődése miatt vált népszerűvé a rajongók körében.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
203535
Hasonló termékek