Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon labdába zárható mini Mewtwo figura
Pokemon labdába zárható mini Mewtwo figura
3 990 Ft

Pokemon labdába zárható mini Mewtwo figura

Pokemon labdába zárható mini Mewtwo figura. A labda átmérője kb 10 cm, nyitható és zárható, a figura kb 7 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

3 990 Ft
Részletek

Mewtwo egy rendkívül ikonikus és erőteljes Pokémon a Pokémon világában. Ez a Pokémon a Psychic típusú kategóriába tartozik, és jelentős szerepet játszik a sorozatban.

Mewtwo a tudományos kísérletek során készült, ember által genetikailag módosított lény, amely Mew, egy másik legendás Pokémon DNS-éből származik. Mewtwo célja az volt, hogy kivételes pszichikai és harci képességeket fejlesszenek ki.

Mewtwo rendkívül erős és kiemelkedő képességekkel rendelkezik. Képes manipulálni és használni a pszichikai energiákat a támadásban és védekezésben. Képes használni olyan mozdulatokat, mint a "Psychic" (Pszichikai) vagy a "Shadow Ball" (Árnyék Golyó), amelyek kiemelkedő támadási és védekezési képességek.

Mewtwo nemcsak az eredeti Pokémon játékokban, hanem az animációs sorozatokban és más médiumokban is fontos szerepet játszott. A karakter nagy erőssége, legendás eredete, ikonikus megjelenése és harci képességei miatt sok rajongó kedvence a Pokémon világában. Mewtwo a sorozat egyik legemlékezetesebb és leghatalmasabb Pokémonja.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Azonnal elérhető raktáron, várható kézbesítés 2-3 munkanap
Cikkszám
892540
Hasonló termékek