Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Portal 2 Ps3 játék
Portal 2 Ps3 játék
15 000 Ft

Portal 2 Ps3 játék

Portal 2 Ps3 játék
Portal 2 Ps3 játék

Portal 2 Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

Portal 2 egy kiváló lövöldözős és logikai elemeket kombináló videojáték, amelyet a Valve Corporation fejlesztett és kiadott. A játék 2011-ben jelent meg számos platformon, beleértve a PlayStation 3-at is.

A játék egy izgalmas történetet mesél el, amely az eredeti Portal eseményeit folytatja. A főszereplő, Chell, egy rejtélyes laboratóriumban találja magát, ahol a Portal fegyverrel portálokat nyithat a térben. A játékban egy intelligens számítógép, GLaDOS, irányítja a környezetet, és Chellnek számos kihívást kell leküzdenie, miközben felfedezze a laboratóriumot.

A Portal 2 egyedülálló játékmechanikával rendelkezik, ahol a portálokat kreatívan lehet használni a környezet manipulálásához és a rejtvények megoldásához. Emellett a játék egy kooperatív módot is kínál, ahol két játékos együttműködhet portálok használatával, hogy megoldja a speciális kooperatív rejtvényeket.

A PlayStation 3 verzió specifikus tulajdonságai közé tartozik a Steamworks támogatás, ami lehetővé teszi a játékosoknak a játékhoz kapcsolódást Steam barátjaikkal. Ezenkívül a PS3 verzióban a játékosoknak lehetősége van a Steam-fiókjukkal összekapcsolni a PlayStation Network fiókjukat, így a játékmenet és a mentett fájlok könnyedén átvihetők a két platform között.

Azóta további információk és esetleges frissítések is történhettek a játékkal kapcsolatban, ezért mindig érdemes ellenőrizni a legfrissebb forrásokat és híreket a játékról.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Valve Corporation
Korosztály
12 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
748585
Hasonló termékek