Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Prince of Persia - Sands of time Ps2 játék PAL (használt)
Prince of Persia - Sands of time Ps2 játék PAL (használt)
3 750 Ft

Prince of Persia - Sands of time Ps2 játék PAL (használt)

Prince of Persia - Sands of time Ps2 játék PAL (használt)
Prince of Persia - Sands of time Ps2 játék PAL (használt)

Prince of Persia - Sands of time Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Eredeti lemez, eredeti tok és eredeti borító.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
3 750 Ft
Részletek

A Prince of Persia: The Sands of Time (röviden SoT) egy külső nézetes videójáték, ami az akció- és kalandjátékok jegyeit ötvözi a platformelemekkel. 2003 novemberében jelent meg a Ubisoft kiadásában

A Sands of Time 3D-s platformjáték, erősen épít akrobatikus és ügyességi elemekre, fontos a gyorsaság és a jó időzítés. A főhős képes a falakon futni, illetve a falról oda és vissza ugorva magasabb helyeket elérni, oszlopokra és más építményekre felmászni, párkányokon és mélyedésekben megkapaszkodni. Az imént felsorolt néhány képesség használata pedig nélkülözhetetlen a csapdák elkerüléséhez vagy az előforduló logikai részek megoldásához.

A harc szintén akrobatikus elemekkel van kiegészítve, például a Herceg a falon felfutva, majd elugorva ellenfeleit meglepheti támadásával, vagy átívelve felettük egy hátukra mért kardcsapással okozhat jelentős sebzést. Az ellenfél csapásait pedig kivédheti vagy elkerülheti, akiket természetükből adódóan véglegesen csak a Dagger of Time (Az idő tőre) segítségével győzhet le. (Miután a földre került, 5 másodperc áll a rendelkezésére, hogy tőrét használja, különben az ellenfél talpra áll és folytatja a harcot.)

Az Idő tőrének sajátossága, hogy 10 másodpercnyire visszamehet vele az időben, hogy egy elhibázott ugrást vagy egy rossz támadást újból megpróbáljon. (1 homoktárolónyit kell felhasználnia.) Emellett az időt lassíthatja vagy az ellenfeleket „lefagyaszthatja”, így könnyű célponttá változtatva őket, (ezek 1 félholdba kerülnek), míg ha önmagán használva rendkívül gyorssá válik (10 másodpercig tart a hatása), akkor az összes félholdat fel kell áldozni, cserébe az ellenfeleknek esélyük sem lesz.

Ezek a képességek tehát korlátozottak, a játékos a tőrt ellenségek legyőzésével vagy homokfelhőkből újra feltöltheti. 8 homokfelhő megtalálásával növelhető a tőr befogadóképessége, míg 16 ellenfél legyőzésével egy újabb félhold a jutalom.

Számos vízforrás van a játékban, amiből kortyolva a Herceg életereje visszatöltődik. A maximális életereje pedig növelhető, ha a játékos az elrejtett életnövelő kutakat megtalálja (9 van összesen).

A történet során egy társa akad majd, Farah, aki segít a feladványok megoldásánál, illetve íjával a harcban. Azonban, ha a játékos nem figyel rá és nem védi meg, akkor meghal, a játék pedig véget ér és a legutolsó mentésétől folytathatja.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Ubisoft
Korosztály
12 éves kortól
Ár
3750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
996101
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek