Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Prince of Persia - The forgotten sands Ps3 játék (használt)
Prince of Persia - The forgotten sands Ps3 játék (használt)
7 990 Ft

Prince of Persia - The forgotten sands Ps3 játék (használt)

Prince of Persia - The forgotten sands Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Eredeti lemez, eredeti tok, eredeti borító.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A Prince of Persia: The Forgotten Sands 2010 májusában jelent meg az összes nagyobb konzolra, júniusban pedig PC-re, a Ubisoft kiadásában. A játékból 4 különböző változat készült és mindegyik ugyanezen a néven jelent meg:

A Forgotten Sands minden fontosabb platformra megjelent és a rajongók által korábban megkedvelt elemek térnek vissza újításokkal fűszerezve – áll a Ubisoft sajtóközleményében. A játék tartalmazza továbbá az Assassin’s Creed II játéknál debütált Uplay rendszert, amivel különféle bónusz tartalmak válnak elérhetővé. (Például Ezio, az Assassin’s Creed II főszereplője, mint feloldható karakter.)

A játék során a Herceg folyamatosan tapasztalati pontokat szerez (ellenfelek legyőzésért vagy rejtett szarkofágok felkutatásáért) és azokért újabb képességpontokat kap. A játékos ezt egy képességfán eloszthatja újabb fejlesztésekre. Ez lehet életerő vagy energiaszint növelés, újfajta harci technikák vagy a 4 főelem valamelyikének ereje. A szél segítségével egy kisebb tornádót hozhat létre, ami földre lökheti, de akár el is nyelheti az ellenfeleket, a víz ereje minden kardcsapás irányának vonalában fagyos tüskéket emel ki a földből, ami sebzi az ellenséget. A föld egy pajzsot képez a főhős körül, ami sebzi a közelében tartózkodókat, a tűz képesség pedig egy kört alkot a Herceg körül, ami lángra lobbantja a közeli ellenfeleket. Az időt most már csak visszatekerni lehet, viszont Razia tanít néhány új képességet. Az első megszilárdítja a vizet. (Például a vízoszlopokra felmászhat és a vízfüggönyökön is úgy közlekedhet, mintha fal volna.) A második nagy távolságok áthidalására szolgál, az ellenfél irányába elugorva rájuk teleportálódhat. A harmadik képesség a mostanra elpusztult környezeti elemeket hozza vissza régi formájukba.

A játékmenet visszatér a Sands of Time által kitaposott ösvényhez, bár a védekezést eltávolították, így nagyobb hangsúly helyeződik a félreugrásra, és előfordul, hogy a Hercegnek akár 50 ellenféllel is szembe kell néznie, valamint a Quick Time Eventek is eltűntek.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Ubisoft
Korosztály
12 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
889699
Hasonló termékek