Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Prince of Persia - The two thrones Ps2 játék PAL (használt)
Prince of Persia - The two thrones Ps2 játék PAL (használt)
3 750 Ft

Prince of Persia - The two thrones Ps2 játék PAL (használt)

Prince of Persia - The two thrones Ps2 játék PAL (használt)
Prince of Persia - The two thrones Ps2 játék PAL (használt)

Prince of Persia - The two thrones Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Eredeti lemez, eredeti borító és eredeti tok.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
3 750 Ft
Részletek

A Prince of Persia: The Two Thrones a Warrior Within folytatása és a Sands of Time trilógia záró epizódja, amit 2005 decemberében adott ki a Ubisoft az összes nagyobb platformra (Windows, Playstation 2, Xbox, GameCube), majd a későbbiekben Playstation 3-ra, illetve Prince of Persia: Rival Swords címen elkészült a PSP és Wii változat is.

A játékkal megpróbáltak egyensúlyt teremteni a könnyedebb hangulatú Sands of Time és a sokkal sötétebb Warrior Within között. Yuri Lowenthal lett ismét a Herceg hangja, (Sands of Time, The Forgotten Sands) Rick Miller a Sötét Hercegé, Sarah Carlsen pedig Kaileenáé. Stuart Chatwood and Inon Zur, akik a Warrior Within zenei anyagáért voltak felelősek, visszatértek, céljuk a perzsa motívumok visszahozása, de a Sands of Timenál grandiózusabb hangvétellel.

 korábbi részekben megismert játékmenet alapvetően nem változott, a hangsúly továbbra is az erősen akrobatikus elemekkel bővített platformrészeken és harcon van, kibővítve az elmaradhatatlan idő-manipuláló képességekkel, logikai részekkel és csapdákkal.

Újdonság hogy a Herceg egy kioldószerkezetnek köszönhetően nagyobb távokat is áthidalhat. Visszatér az Idő tőre is, amivel bizonyos helyeken megkapaszkodhat a falon, illetve magával hozta az előző rész két kardot használó harcmodorának megváltozását. Mivel a tőrrel nem lehet olyan nagy sebeket ejteni, így kevésbé véres maga a játék is, de bekerült a herceg repertoárjába az úgynevezett ’speed kill’ rendszer, így már lesz értelme lopakodásnak, ugyanis ellenfeleket (hátulról/fentről/alulról vagy akár egy kioldószerkezetről érkezve) meglepve a Herceg gyorsan végezhet velük, valamint az egyes főellenségek ellen is ezt kell majd használnia. Ez egy Quick Time Event, azaz akkor kell lenyomni a megfelelő gombot, amikor az a képernyőn felvillan, ha viszont a játékos elhibázza, akkor ellenfelek ellökik maguktól és ekkor már nem lesz lehetőség újra használni, rendes közdelemben kell föléjük kerekednie. A mozdulat jellemzően több részből áll, ami függ az ellenfelek számától (legfeljebb 2) és erősségétől. A Sötét Herceg láncával megfojthatja a gyanútlan ellenfeleket, ilyenkor sokszor egymás után le kell nyomni a megfelelő gombot.

A Herceg sötét énje általában csak egy belső hangként jelenik meg, a történet során azonban előre meghatározott (azaz scriptelt) helyeken átveszi a Herceg felett az uralmat, így innentől a játékos őt irányítja. Ilyenkor nem vehet fel a tőr mellé másodlagos fegyvert, ezt a szerepet ilyenkor a karakter karjával egybeolvadt ostorszerű lánc, a "Daggertail" fogja betölteni. Az átalakulás mellékhatása, hogy életereje folyamatosan csökken, amit homok begyűjtésével tud visszatölteni. (Tehát harccal vagy tereptárgyak szétzúzásával.) Amikor vízhez ér, az átváltozás megszűnik.

Újfajta kihívás is feltűnik, a játék során ugyanis a Hercegnek többször is lehetősége lesz harci szekérrel közlekednie, eközben figyelnie kell a szekerét megtámadókra és leszorítania az útról az őt szekérrel üldözőbe vevő ellenfeleit.

 

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Ubisoft
Korosztály
15 éves kortól
Ár
3750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
604849
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek