Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Prince of Persia - Warrior within Ps2 játék PAL (használt)
Prince of Persia - Warrior within Ps2 játék PAL (használt)
3 750 Ft

Prince of Persia - Warrior within Ps2 játék PAL (használt)

Prince of Persia - Warrior within Ps2 játék PAL (használt)
Prince of Persia - Warrior within Ps2 játék PAL (használt)

Prince of Persia - Warrior within Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Eredeti lemez, eredeti tok és eredeti borító.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.24.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.19.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
3 750 Ft
Részletek

A Prince of Persia: Warrior Within a Prince of Persia: The Sands of Time folytatása, amit a Ubisoft 2004 decemberében jelentetett meg az összes nagyobb platformra (Windows, PlayStation 2, Xbox, GameCube), későbbiekben pedig elkészült a Playstation Portable (Prince of Persia: Revelations) és PlayStation 3, valamint az iOS változata a játéknak. A Warrior Within után 2005-ben megjelent a folytatás, a Prince of Persia: The Two Thrones, 2010-ben pedig egy előzménytörténet Prince of Persia: The Forgotten Sands címmel. A játék folytatja a Sands of Time által félbehagyott fonalat, nagy hangsúlyt fektetve a harcrendszer átalakítására, aminek egyik oka az idő tőrének hiánya.

A Herceg most már két kardot viselhet, illetve az ellenfél fegyvereit elveheti, akár el is dobhatja azokat, de a harci mozdulatok száma is kibővült. A játék sokkal sötétebb, nincs nyoma az előző rész mesés keleti hangulatának, amit mutat az is, hogy a játékos különböző brutális kivégző mozdulatokkal szabadulhat meg ellenfeleitől. Az ESRB mature (17+), a PEGI pedig 16+ kategóriákba sorolta. A széria megteremtője, Jordan Mechner nem is vett részt a fejlesztésben. Az elődhöz képest szerényebb értékelések ellenére több példányt értékesítettek belőle. A korábbi idő-manipuláló képességek tovább gyarapodtak, visszapörgetés, lassítás és felgyorsulás mellett mostantól a Herceg egy körkörös hullámot generálva földre lökheti ellenfeleit.

A Sands of Time című részhez hasonlóan a Warrior Within is egy 3D-s platformjáték, mely főleg a harcra épít, valamint a főhős előző részben megismert akrobatikus képességeinek kihasználására, ami segít a veszélyes csapdák elkerülésében. Emellett a felfedezésre is lehetőséget kap a játékos, mivel az előző résszel ellentétben a pályafelépítés nem lineáris, tehát az idő szigetét viszonylag korlátlanul bejárhatja, így többször is végighalad majd egyes helyszíneken. A Herceg a szigeten található portálokon átjutva eltérő idősíkokba kerül, így a megismert pályarészek más-más képet festenek, hiszen például ha egy oszlop még állt a múltban, az a jelenben valószínűleg már leomlott, vagy ha a múltban egy akadály állta a játékos útját, addig a jelenben gond nélkül továbbhaladhat. A játékban számos rejtett másodlagos fegyvert vagy ládákat, valamint Life Upgrade szerkezeteket is találhat a játékos, amiből ha mind a kilencet aktiválja, akkor egy alternatív befejezéssel ér véget a Warrior Within története. A játék során többször is felbukkan majd a Dahaka, ami elől minél gyorsabban védett helyre kell menekülni.

A harcrendszer nagyobb átalakuláson esett át, így a Herceg egyszerre két fegyverrel harcolhat, harci repertoárja tehát tovább bővült. Az elsődleges fegyverekből kevesebb típus van és csak a történet bizonyos pontján lesznek elérhetőek, a másodlagos fegyverek ezzel szemben sokkal változatosabbak, három képesség alapján (erősség, tartósság és gyorsaság) szerint osztályozhatóak, illetve valamilyen speciális képességgel is rendelkezhetnek. Ez lehet pozitív is, valamint negatív is. Egyes fegyverekkel a játékos akár egy csapással is végezhet az ellenfelekkel, de van olyan is, amely a Herceg életerejét is csökkenti, ha megvág vele valakit. A legtöbb másodlagos fegyver folyamatosan elhasználódik a harcok során. Az ellenfél felé hajítva a másodlagos fegyverek távolsági fegyverként is funkcionálnak. Az előző résszel ellentétben több főellenfél is keresztezi majd a játékos útját, ha pedig a játékos egy korábban már megtisztított területre tér vissza, előfordulhat, hogy az ellenség azóta újból visszatért oda.

Továbbra is fontos részét képezi a játékmenetnek az időmanipuláló képességek használata, a lassításon és a visszapörgetésen túl főként a harcban használható képességek jelentek meg. Az idő homokját már nem a tőrrel kell kinyerni az ellenfelekből, hanem a Herceg különleges medálja automatikusan összegyűjti a legyőzött ellenfelektől.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Ubisoft
Korosztály
16 éves kortól
Ár
3750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
668966
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek