Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Red Dead Revolver Ps2 játék PAL (használt)
Red Dead Revolver Ps2 játék PAL (használt)
9 500 Ft

Red Dead Revolver Ps2 játék PAL (használt)

Red Dead Revolver Ps2 játék PAL (használt)
Red Dead Revolver Ps2 játék PAL (használt)

Red Dead Revolver Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

A Red Dead Revolver egy 2004 -es akció-kalandjáték, amelyet a Rockstar San Diego fejlesztett ki és a Rockstar Games adott ki . Ez az első bejegyzés a Red Dead sorozatban, és 2004 májusában jelent meg PlayStation 2 -re és Xbox -ra. 

A Red Dead Revolver egy harmadik személyű lövöldözős és akció-kalandjáték lineáris történettel. A játékosok kézifegyverek , puskák , sörétes puskák és eldobható fegyverek, például vadászkések , molotov -koktélok és dinamit segítségével harcolhatnak az ellenfelekkel . Minden szint végén új fegyverek vásárolhatók. A szintek általában főnöki harccal végződnek, és minden főnök fejére jut egy jutalom, amelyet a meggyilkolása után beszednek. Minden szinten egy értékelési rendszer működik, amely a játékosokat feloldható tartalommal jutalmazza, például új fegyvereket vagy karaktereket a játék többjátékos összetevőjéhez, attól függően, hogy mennyire teljesítettek bizonyos célokat, például a pálya befejezéséhez szükséges időt vagy a fegyver pontosságát.

Bár a játékból hiányzik a nyitott világ , a játékosok szabadon felfedezhetik Brimstone kisvárosát a szintek között, ahol interakcióba léphetnek az NPC -kkel . A történet során a játékosok főként Red Harlow fejvadász szerepét töltik be, de bizonyos szinteken más karaktereket is irányíthatnak, mint például Jack Swift angol trükklövész, Annie Stoakes farmer, Javier Diego mexikói hadseregtábornok , Red indiánja . Shadow Wolf unokatestvére és egy afroamerikai katona , akit csak „ Buffalo Soldier ” néven ismernek . Minden játszható karakter rendelkezik egy egyedi jellegzetes fegyverrel.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Rockstar Games
Korosztály
16 éves kortól ajánlott
Ár
9500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
762206
Hasonló termékek